PROMOCIJA

ALEJIN rojstni dan odmeva

Pester otroški program in interaktivna glasbena predstava

Veliko praznovanje tretjega rojstnega dne se v najboljšem novem nakupovalnem središču ALEJA nadaljuje. V petek, 12. maja ste se lahko zabavali z LEJ-3 Fotoloopom in karikaturistom Borisom, za čarovnije in norčije pa je poskrbel čarodej Toni, Happy pa je poskakoval ob ritmih DJ-ja. Poleg vsega naštetega je na osrednjem prostoru organizirana tudi otroška delavnica, kjer lahko svojo kreativnost izrazijo najmlajši obiskovalci.

V soboto, 13. maja bo na osrednjem prireditvenem prostoru interaktivna glasbena predstava Repki z raperjem Trkajem, za dobro voljo bo ponovno skrbela tudi maskota Happy s prijatelji. Klovni Jaka, Beni in Zupi pa vas bodo na nakupovalnih ulicah ALEJE zabavali s svojim animacijskim programom in figuricami iz balonov. Več informacij o programu najdete tukaj.

Aleja
ALEJA je v sklopu praznovanja pripravila pester program za vse generacije. Foto: Žiga Intihar

Ne pozabite na 26. maj

Veliki zaključek praznovanja bo zaznamoval koncert, ki je bil zaradi slabe vremenske napovedi prestavljen na petek, 26. maja. Kljub novemu terminu velikega koncerta ostaja nespremenjena odlična zasedba priznanih slovenskih glasbenikov, in sicer Nipke s skupino The Nipples, Nina Pušlar in Vlado Kreslin z Malimi Bogovi. Koncert bo potekal na zunanjem parkirišču pred ALEJO, svoje jeklene konjičke pa boste lahko parkirali v brezplačni parkirni hiši. Vsi koncerti so za obiskovalce brezplačni.

Še do ponedeljka lahko sodelujete v nagradni igri in osvojite številne lepe nagrade. Big Bang podarja električni skiro, ID Hub bo celotni družini omogočil vikend vožnjo z avtomobilom Volkswagen ID. Buzz, zadenete pa lahko tudi darilne bone Desetak v vrednosti 300 evrov. Skenirajte eno izmed QR kod, ki se nahajajo po vsej ALEJI in se v žrebu potegujte za nagrade.

Karikaturist Boris
Karikaturist Boris Foto: Ana Levačič)
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button