Razkrita druga glasbena LEGENDA: Vili Resnik

Po uspehu pesmi Imela sva vse (prve LEGENDE) Božidarja Wolfanda Wolfa, ki je trenutno ne le najvišje uvrščena novost ampak tudi največkrat predvajana slovenska pesem na lestvici SLOTOP50, tokrat razkrivamo drugo LEGENDO – Vilija Resnika.

'Hvala vsem, ki me že leta podpirate, brez vas ne bi bil isto človek.'Foto: Rok Breznik

Nekdanji evrovizijski predstavnik namreč ob tem predstavlja novo pesem Ti si me čakala, ki je posvečena njegovim zvestim poslušalcem, ki ga na glasbeni poti spremljajo že več kot 30 let, videospot, v katerem se skriva tudi presenečenje.

Vili Resnik te dni veliko nastopa po Sloveniji, kot pravi sam, je te dni čutit veliko ljubezni do naše glasbe in neizmerno veselje, ker se ljudje znova lahko družijo in zapojejo skupaj.

Ti si me čakala je naslov nove uspešnica tega legendarnega pevca, ki je v zadnjih letih zares postregel s kupom novih skladb, ki so ga kot pravi, pomladile in mu dale zares veliko volje do ustvarjanja za ljudi, ki ga spremljajo že toliko let. Nazadnje s skladbo Moja generacija, ki že v samo pol leta zveni zimzeleno.

LEGENDE: Wolf, Miran Rudan, Vili Resnik in Miki Vlahovič.Foto: Rok Breznik

Presenečenj ne manjka

Videospot za skladbo je Vili vnovič posnel z Rokom Breznikom in ekipo Foto factory, spot so snemali na Primorskem, kjer Vili tudi živi, v njem pa se zgodi marsikateri duhovit pripetljaj. Viliju gre namreč vse narobe po tem, ko se malce sporečeta z boljšo polovico – je pa seveda konec pričakovano srečen. A spot na koncu poskrbi tudi za veliko presenečenj. V njem se namreč prvič razkrijejo tudi naše preostale LEGENDE, velika imena slovenske glasbe in sicer Miran Rudan, Božidar Wolfand Wolf in Miki Vlahovič, ki imajo skozi spot tudi zanimivo vlogo.

"Kot vsaka dobra pesem, se je tudi ta zgodila zelo spontano. Prišla je in ostala; izjemno vesela in tudi malce hudomušna skladba. Dejansko ne bi mogla bolj opisat mojega značaja; zagotovo ne bo manjkala na vseh žurih in koncertih, ki pridejo to poletje - res se veselim, da se spet družimo in pojemo skupaj s celo Slovenijo'," razmišlja o skladbi Resnik.

Pod melodijo in besedilo skladbe se vnovič podpisuje Rok Lunaček, za aranžma in produkcijo skladbe pa je znova poskrbel Krešimir Tomec. "Res smo dobro utečena ekipa smo. Veliko se pogovarjamo o pesmih, veliko debatiramo kaj bi bilo dobro; to se čuti v pesmih, ki jim Vili s svojim izjemnim glasom vselej doda tisti pridih večnosti," razmišlja Rok Lunaček, Krešimir Tomec pa doda: "Vili je izjemen interpret. Vsakič je veselje, ko stopi skozi vrata studia in vsi vemo, da bo nastalo znova nekaj, kar bodo imeli ljudje radi. Legenda pač."

Vili Resnik nas je med drugim zastopal tudi na Pesmi Evrovizije.Foto: Rok Breznik

Sorodne novice

25.7.2021

Koktajle ji je mešal kar MasterChef

22.7.2021

Simona Vodopivec Franko o solzah, ki ničkolikokrat pritečejo kar na odru

21.7.2021

Nino Ošlak pripravlja poseben izziv za poslušalce; še prej pa Rabim te!

19.7.2021

Parvani Violet tokrat v zgodbi polni mističnega simbolizma

14.7.2021

Miran Rudan zapustil Pop Design

Facebook

Twitter