FESTIVALI

Značilen Mikijev žvižg in Robijev vokal znova v ospredju

Po treh uspešnih singlih, ki so skupino Victory redno uvrščali na seznam TOP 20 najbolj predvajanih slovenskih pesmi v zadnjih treh letih, se je skupina odločila, da sprejme povabilo na festival MMS 2014, kjer so pred 16 leti že osvojili nagrado občinstva.

Victory so se tokrat predstavili s skladbo Skupaj s teboj.Foto: Alesh Maatko

Dan brez tebe, Živeti spet in Zaljubljena so pesmi, ki so fantom iz zasedbe Victory, kot pravijo sami, prinesle novo svežino in drugačen pečat v glasbenem ustvarjanju. Tako nadaljujejo tudi z letošnjim singlom Skupaj s teboj. 

Delovno poletje za Victory

Člani zasedbe Victory so že vso poletje zasedeni in delavni z nastopi na najrazličnejših prireditvah, dogodkih in zabavah in redno pred širšim
občinstvom predstavljajo svoje pesmi in veljajo za enega najuspešnejših
party bandov v Sloveniji.

Povabilu organizatorjev na 34. festival Melodije morja in sonca, ki se je odvil v Portorožu, so se Victory z veseljem odzvali, saj so ravno za to obdobje načrtovali novo skladbo. To je ‘bendovsko’ obarvana skladba v hitrejših ritmih in z modernim pristopom, vendar spevnostjo, ki je ravno pravšnja za poletne in jesenske mesece. Skupaj s teboj se je med glasbeniki in mediji na letošnjem festivalu mnogim vtisnila kot ena bolj spevnih pesmi letošnjega festivala, saj so si jo že ves vikend, tudi med vajami, udeleženi na MMS ‘požvižgavali’. Značilen Mikijev žvižg in Robijev prepričljiv vokal sta tisto, kar sta dala pesmi piko na i.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X