Zasedba Soulution stavi na pesem, s katero so želeli priti na Emo 2020

V zadnjih dneh se med slovensko estrado in glasbenimi navdušenci šušlja o novi fantovski zasedbi Soulution, ki že osvaja ženska srca. Štiričlanska zasedba, ki sicer deluje od novembra 2018, je jeseni izdala prvo avtorsko pesem in videospot z naslovom Naj ne čakam te, tokrat pa že razvajajo z novo pesmijo Eno, s katero so se prijavili na Emo Freš.

Soulution so se želeli prebiti na Emo 2020.Foto: Promo foto

Preden so prebili led z avtorsko skladbo, so bili prepoznavni predvsem po svojih akustičnih priredbah ameriških in britanskih glasbenikov, slišite pa jih lahko peti od pop do country glasbe. Fantje s svojim štiriglasnim petjem in harmonijami že gostujejo na akustičnih večerih po Sloveniji, se udeležujejo dobrodelnih koncertov, vsekakor pa bodo zdaj, po izidu nove avtorske pesmi, nastopi še toliko bolj posebni, zato se jih fantje že zelo veselijo.

Lansko jesen so štirje prijatelji (Matevž Derenda, Arni L. Cindrič, Luka Cvetičanin in Patrik Mrak, ki jih spremlja tudi na kitari) svoje glasbene izkušnje združili in ustvarili zasedbo Soulution, s katero želijo ustvarjati glasbo za vse ljudi, vseh starosti. Želijo si, da se lahko prav vsak najde v njihovi glasbi ter da jim njihovo besedilo prinaša inspiracijo in motivacijo.

Fantje pravijo, da je Eno - katero so delno (demo posnetek) predstavili na Emi Freš - pesem za vse, ki se kdaj počutijo osamljene in za takrat, ko se zdi da je vse brez smisla. Poslušalcem želijo dati občutek, da nikoli niso sami in da se vedno lahko obrnejo na nekoga.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.2.2020

Ema 2020: Parvani Violet razočaran nad žirijo, Saška presrečna

23.2.2020

Klemen Slakonja, ka si ti ja malo nor

23.2.2020

Ema 2020: Ana Soklič iskreno o izjavi, o kateri govori cela Slovenija

22.2.2020

Ema 2020: Slovenija se je odločila ... V Rotterdam potuje Ana Soklič

21.2.2020

Dvanajst odtenkov Eme 2020

Facebook

Twitter