ZABAVNO & DRUŽABNO

Žan Serčič: Gre za moj največji in intimen glasbeni projekt

Priljubljen slovenski glasbenik, ki je v lanskem letu navdušil z uspešnico Letim ter njenim barvitim videospotom, je poslušalce ob koncu leta osvojil z izidom debitantskega albuma To sem jaz, v katerem se je avtorsko popolnoma razkril: “Gre za moj največji in intimen glasbeni projekt,” je ob izidu albuma povedal Žan Serčič.

Žan Serčič prestavlja novo glasbeno in življensko zgodbo.Foto: Menart Records
Žan Serčič v spotu 1000x.Foto: Menart Records

Mladi glasbenik Žan Serčič, ki smo ga lahko spoznali v številnih oddajah in tudi na festivalih, tokrat predstavlja video zgodbo skladbe 1000x, ki je uvrščena pod prvo zaporedno številko na albumu. Nov video je popolnoma drugačen od vseh dosedanjih, saj ne pripoveduje zgodbe pesmi, temveč je bolj umetniški. V videu se prepletajo črno bele slike, ki odražajo čustveno stanje fanta ob neuslišani ljubezni, ter barvne slike spogledljive punce, ki uživa v ljubezni predanega fanta.

Kadri iz videospota so ujeti tudi v glasbenem studiu Petra Ošlaja v Trnjah, kjer je Žan za svoj debitantski album vse instrumente odigral v živo.

Pri ustvarjanju nove pesmi 1000x, pod katero se v celoti podpisuje mladi in nadarjeni glasbeni ustvartjalec Žan Serčič, so sodelovali vrhunski glasbeniki, spremljevalne vokale sta pa odpeli dolgoletni prijateljici Ines Erbus in Nika Krmec.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button