FESTIVALI

Zadnji ples Manuelle Brečko

Simpatična vrhunska vokalistka Manuella Brečko, ki je svoj talent dokazala že večkrat, nazadnje tudi v svoji aktualni skladbi Il Futuro, se bo udeležila festivala Slovenska popevka.

Manuella BrečkoFoto: Matic Kos

Zelo sem vesela in ponosna, da nas je strokovna komisija izbrala, saj smo z ekipo trdo delali in v skladbo Zadnji ples vložili veliko truda in časa, zato verjamem, da imamo odlično skladbo, ki bo všeč širši publiki. Na svojih nastopih zelo rada pojem tudi skladbe iz zlate dobe Slovenske popevke, tako mi je še posebej v čast, da bom lahko tudi sama nastopila na festivalu, ki ga izjemno cenim,” nam je zaupala talentirana pevka, ki se že veseli nastopa ob spremljavi Simfoničnega orkestra RTV Slovenija.

Manuella Brečko, Omar in Nika ZorjanFoto: Alesh Maatko

Na javni razpis za sodelovanje na prireditvi Slovenska popevka 2013 je prispelo 62 sklad, strokovna izborna komisija festivala Slovenska popevka 2013 pa je izbrala 12 tekmovalnih skladb in eno rezervno. Tako se bo poleg Manuelle Brečko in skladbe Zadnji ples, katere avtorja sta Marjan Hvala in Iztok Melanšek, na odru zvrstilo še 11 skladb, ki so s svojo kvaliteto prepričale strokovno komisijo. Manuelli Brečko stoji ob strani ekipa, ki močno verjame v njen talent. “Na festivalu Slovenska popevka smo že zastopali Katjo Fašink in Roka Ferengjo, ki sta iz festivala odnesla zmago občinstva, na EMI pa smo zastopali Majo Keuc in Evo Boto, ki sta se obe uvrstili na Evrovizijo. Ponosni smo, da bomo letos na Slovenski popevki zastopali Manuello Brečko, saj je izjemno talentirana pevka, poleg tega pa tudi dobra in topla oseba, ki ima izučene delovne navade, kar so zagotovo predispozicije za dolgoročno uspešno glasbeno kariero,” so sporočili iz Agencije Ekskluzivno, ki skrbi za pevkine stike z javnostmi in management.

Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X