EVROVIZIJA

Z našim duom Maraaya je v Amsterdamu prepevala vsa dvorana

Tik pred evrovizijskim izborom se v Amsterdamu zberejo aktualni evrovizijski predstavniki. Nič drugače ni bilo pretekli vikend, ko se je na prireditvi Eurovision in Concert predstavilo 24 tekmovalcev, med njimi tudi Maraaya, ki sta pred več kot 1500-glavo množico navdušila.

Naša Marjetka …Foto: René Van Beurden

Amsterdam je za mnoge sodelujoče prva evrovizijska preizkušnja, ne nazadnje pa lahko vsak tekmovalcev vidi, kako je sprejeta njegova evrovizijska pesem. Vsi sodelujoči na tokratnem koncertu so zapeli svoje pesmi, ki jih bodo predstavili v maju v dvorani Stadthalle.

Tako so poleg našega dvojca Maraaya nastopili še predstavniki Albanije (Elhaida Dani), Avstralije (Guy Sebastian), Avstrije (The Makemakes), Azerbajdžana (Elnur Huseynov), Belorusije (Uzari & Maimuna), Cipra (John Karayiannis), Francije (Lisa Angelll), Makedonije (Daniel Kajmakoski), Gruzije (Nina Sublatti), Nemčije (Ann Sophie), Grčije (Maria – Elena Kyriakou), Madžarske (Boggie), Izraela (Nadav Goedj), Latvije (Aminata), Litve (Monika Linkytė in Vaidas Baumila), Moldavije (Eduard Romanyuta), Črne gore (Knez), Nizozemske (Trijntje Oosterhuis), Norveške (Mørland in Debrah Scarlett), Poljske (Monika Kuszyńska), Srbije (Bojana Stamenov), Švedske (Måns Zelmerlöw) in Velike Britanije (Electro Velvet). Naj ob tem zapišemo, da je bilo navdušenje v dvorani izjemno, ob naši pesmi Here For You pa je prepevala cela dvorana.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X