ZABAVNO & DRUŽABNO

VIDEO: Natalija Verboten cenzurirana, ker v najnovejšem spotu pokaže preveč?!

Med oboževalci Natalije Verboten je pred dnevi završalo ob novici, da določene televizijske postaje ne bodo vrtele najnovejšega videospota Natalije Verboten za skladbo Knockout, ker seksi mamica buri domišljijo, ko v njem odvrže skoraj vse krpice in se v družbi mičnih plesalk ziba v visokih petah.

Verbotnova v novem spotu KnockoutFoto: Bumerang d.o.o.
Natalija VerbotenFoto: Bumerang d.o.o.

Informacijo smo seveda preverili pri Natalijini zastopniški hiši Bumerang, kjer so povedali: ”Informacija je napačna, ravno nasprotno – videospot Knockout je na tv hišah kot tudi gledalcih, zaradi svoje atraktivnosti, zelo zaželjen. Je pa res, da je na kakšni tv postaji prišlo do zamika pri vrtenju, ker so odgovorni odšli na dopust čez prvomajske praznike, a so ga pričeli vrteti takoj, ko so se vrnili.

Styling je primeren zgodbi kot si jo je zamislil režiser Jani Pavec: “Že ob prvem poslušanju se mi je porodila ideja, da si želim v tem spotu videti Natalijo, kako se poti pri telovadbi (v 80-ih sem bil namreč velik oboževalec Jane Fonda, zato takšna zgodba). Vsakega sodelovanja z Natalijo se veselim, ker vem, da lahko pričakujem čisti profesionalizem, ki ga kaže ne glede na njen staž na glasbeni sceni.

Med snemanjem smo se zelo zabavali, vsi gibi niso bili pripravljeni vnaprej. To je koreografija, ki se tudi sicer izvaja med aerobiko, morda pa v spotu komu deluje, kot da počnem še kaj drugega … Jap, telovadba je zdrava in glede na odzive očitno tudi sexy,” se pošali Natalija Verboten.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X