ZABAVNO & DRUŽABNO

VIDEO: Nastja Gabor pripoveduje o neuresničeni ljubezenski priložnosti

Mlada pevka Nastja Gabor je za poletje pripravila novo pesem, ki nosi naslov Ta dan. Optimistična skladba s katero se predstavlja sporoča, da je v življenju treba vztrajati.

Nastja GaborFoto: Boris Klavžar

Pesem se začne s pripovedjo o neuresničeni ljubezenski priložnosti, ki se je zgodila v preteklosti. Refren govori o dnevu, ki je pozitivno naravnan, v katerem se prepustiš svojim občutkom in pozabiš na skrbi, ki so te obdajale nekoč. Ta dan je uresničitev tvojih sanj. Sporočilo celotne pesmi je, da ne smeš nikoli obupati in moraš s srcem slediti svojim sanjam, saj jih le tako lahko dosežeš,” je pevka predstavila pesem, ki jo je napisal Simon Skalar. Sodelovanje je bilo, kot priznava, nadvse prijetno: “Ob prvem srečanju sem mu povedala, o čem želim prepevati in Simon je to spesnil v pesem Ta dan. Sem vesela, da lahko z njim sodelujem. Pesem je napisal kar v naravi, pod soncem.

Za Nastjo, ki smo jo lani lahko spoznali v šovu Misija Evrovizija, bo poletje precej glasbeno obarvano. Za začetek mlada Dravograjčanka napoveduje videospot za svojo aktualno pesem. “Z ekipo IDOS bomo posneli videospot, katerega lahko pričakujete konec avgusta. Sicer imamo pripravljenih že nekaj idej, vendar vse ob svojem času,” je povedala in dodala, da bi v prihodnosti rada nastopila tudi pred mednarodnim občinstvom.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button