EMA

VIDEO: Dvojčici Prusnik vabita v ring

Medtem, ko nova skladba dvojčic Prusnik Pridi v ring že uspešno osvaja slovenske lestvice, je končno ugledal luč sveta tudi njun prvi video prvenec, ki je nastal pod režijsko taktirko Jureta Plešca.

Ustvarjalna ekipa je želela podpreti sporočilo pesmi, da se lahko reciklira marsikaj. Čustva, umetnost, medsebojni odnosi, stvari iz
našega vsakdana. Prevzeti moramo odgovornost soočanja. Tudi iz slabega, se da reciklirati dobro in to dobro je največkrat ljubezen.

Eva in Nika Prusnik – ki sta po mnenju Jureta Plešca, citiramo, koktejl odpuljene energije in mladostnega zaleta, ki ga z veseljem delita in zaradi katerega bo za njiju marsikaj mogoče – znova vabita v ring, naj ta
postane veliko plesišče, kjer se vsi skupaj otresemo vsako dnevnih
skrbi.

Ekipi, ki odlično sodeluje pri vizualno-glasbeni produkciji (Jure Plešec, Bilbi, Gregor Stermecki, Teodor Amanović-Toš) in je s svojimi video spoti že velikokrat opozorila nase (Hvala za vijolice, Kaj pa ti, Iskrice …) se je pridružil eden najbolj izvirnih ustvarjalcev na področju oblikovanja in kostumografije, David Matej Goljat, mnogim znan po številnih evrovizijskih kreacijah in odbitih kostumih oddaje A si ti tud not padu, s katerim je ekipa uspešno sodelovala že pri odrski vizualizaciji drugo uvrščene skladbo letošnje Eme, Konichiwa. Za umetniško scenografijo je zaslužen vsestranski artist Fejzo (Aljaž Košir), poznan po svojih TapeArt umetninah in ilustracijah. Estetsko dovršene frizure pa je pričarala Aska Kazjatovič in ekipa Mič Stylinga. Snemanje je potekalo v prostorih bivše tovarne Rog v Ljubljani, kjer je ekipa iz Roga gostoljubno odprla vrata zapuščenih industrijskih dvoran, ki so bila idealna za postavitev galerije, v katero ponoči vdreta dve nadebudni srednješolki.

Eva in Nika PrusnikFoto: Primož Bregar

Dekleti sta najstnici z veliko začetnico. Zabavni, simpatični in
tudi kritični sogovornici. So družba, v kateri se ne moreš počutiti
drugače kot dobro. Lahko bi našteval njune superlative, pa bom raje
kratek: Punci sta preprosto mega.

David Matej Goljat

Ponovno sta dokazali, da sta neustrašni in zmeraj sto odstotno pripravljeni na nov izziv. Našemu scenariju sta s svojo izvirnostjo dodali svojo osebno noto, naporno snemanje v hladnem Rogu sta prestali z veliko smeha in profesionalno držo, kot da to počneta že od nekdaj. Sta tudi izjemna igralska talenta in za njun uspeh, ne glede na to česa se bosta lotili v življenju, ne vidim nobenih ovir,” je zaključila priljubljena pevka Bilbi.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X