ZABAVNO & DRUŽABNO

VIDEO: Čas je za Niko Zorjan

Šov Slovenija ima talent je zaslužen tudi zato, da imamo danes med najboljšimi slovenskimi pevkami Majo Keuc, mlado Lino Kuduzović in ne nazadnje tudi Prekmurko Niko Zorjan, ki te dni stavi na skladbo Čas za nas.

Nika ZorjanFoto: Tanja Zrinski

Čeprav je Nika Zorjan postala prepoznavna predvsem iz šova Misija Evrovizija, pa so mnogi presenečeni, ko izvejo, da je Nika prve oboževalce pravzaprav nabirala prav v šovu Slovenija ima talent.

Takrat še komaj 17-letno dekle se je udeležilo avdicije v ljubljanski Drami in se predstavila ob klavirju. V posebni izvedbi je zapela Pokerface izvajalke Lady Gaga. Njena posebnost ni bila le odličen vokal, pač pa sposobnost igranja skupaj s petjem. Že takrat je požela odlične komentarje, ki so ji dali vedeti, da je njeno mesto v glasbi. Ker so v Slovenija ima talent iskali različne talente, se je sicer z lahkoto prebila naprej, ni pa ji uspelo priti med 50 najboljših.

V končni fazi zdaj vidim, da je bilo to prav, saj sem medtem časom lahko napredovala, dozorela, predvsem pa se mi zdi, da sem zdaj bolj pripravljena,” pove Nika, ki je svoje prve oboževalce nabrala prav preko šova Slovenija ima talent.

Facebook stran Nike Zorjan SIT je imela do pred kratkim celo več oboževalcev kot njena uradna stran za oboževalce.

Po uspešni udeležbi na slovenskih evrovizijskih predizborih pa jo je opazila producentska ekipa z Raayem na čelu. Nika Zorjan je tako v tem trenutku zagotovo tisti glas, ki prepeva eno najbolj predvajanih pesmi, ki bo postala ena izmed večjih letošnjih slovenskih hitov.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X