PROMOCIJA

Veliko pustovanje s Challetom Salletom v Cityparku odmeva

V sklopu praznovanja 21. rojstnega dne

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Priljubljeni raper Challe Salle je poskrbel za pestro vzdušje na velikem pustovanju v Cityparku. Obiskovalci so skupaj z njim zapeli eno »Lagano« in ustvarili posebno doživetje v hip hop ritmih. V sklopu pustovanja so potekale otroške ustvarjalnice, čemur je sledila tudi povorka, kjer so se akrobati, klovni, kurenti in ostale maškare sprehodile čez Citypark. Pisane maske so s smehom in veseljem napolnile naše največje nakupovalno središče.

Citypark
Za pusta so imeli tudi povorko, kjer so se akrobati, klovni, kurenti in ostale maškare sprehodile čez Citypark. Foto: Robert Krumpak

Edinstveno vzdušje

Sicer pa so s pustom v Cityparku začeli že na pustno soboto s Čuki, povorko, delavnicami za izdelavo pustne maske in poslikavo obraza. V sklopu praznovanja 21. rojstnega dne so domiselne maske s plesom, petjem, norčijami in smehom odganjali zimo. S koncertom so na noge dvignili prav vsakega obiskovalca, lakoto pa so potešili z brezplačnimi krofi.

Čuki
Čuki so na noge dvignili prav vsakega obiskovalca. Foto: Robert Krumpak

Dežela bungee trampolinov

Vabljeni tudi vse do te sobote na prireditveni prostor pred Intersparom v Deželo bungee trampolinov. Poskočna adrenalinska zabava je primerna tako za otroke kot tudi odrasle. V sklopu rojstnodnevnega praznovanja pa na njihovih družbenih omrežjih potekajo tudi tri nagradne igre, v katerih lahko osvojite darilne bone Desetak.

CityPark
Pustovanje v Cityparku je potekalo v sklopu praznovanja 21. rojstnega dne Foto: Robert Krumpak
Back to top button