PROMOCIJA

Velik korak naprej je mlade naučiti, da je dajati nekaj lepega

Cilj je podariti vsaj 2500 igrač

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

S koncem leta se bližajo tudi prazniki in čas obdarovanja. Vendar si vsi daril ne morejo privoščiti. Tega se še posebej zaveda podjetje Acron s 30–letno tradicijo, ki ima po Sloveniji galanterije Bags&More, papirnice Office&More, spletno trgovino s šolskimi potrebščinami go2school.com in največjo spletno galanterijo pri nas bagsandmore.si. Zato že nekaj let zapored organizirajo dobrodelne aktivnosti in s tem k sodelovanju spodbujajo tudi mlade. V zadnjih treh letih so različnim organizacijam donirali že več kot 110.000 evrov sredstev in izdelkov.

»Sedaj poteka naš dobrodelni Festival daril, v sklopu katerega smo že četrto leto zapored pripravili akcijo Darila za prijatelja,« poudarja Tina Naraglav, vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron. V akciji Darila za prijatelja je v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More med tisočimi za nakup na voljo pet posebnih izdelkov oz. igrač. Če kupci kupijo katerega izmed izbranih, podjetje istega podari organizaciji Božiček za en dan in slovenski Karitas. Cilj je podariti vsaj 2500 igrač.

Otroci pomagajo prijateljem

»Ker se zavedamo pomena pomagati tistim, ki pomoč potrebujejo, želimo z akcijami ozaveščati otroke, da s pomočjo naredijo prijateljsko gesto. Zato ima večina dobrodelnih projektov v imenu besedno zvezo ZA PRIJATELJA,« dodaja vodja marketinga v Acronu.

V sklopu Festivala daril so začeli tudi z aktivnostjo Pismo Božičku. Za otroke so pripravili osem delavnic, kjer bodo izdelovali novoletne voščilnice na Jolly kotičkih in pisali pisma Božičku. Sicer pa čez celo leto izvajajo različne dobrodelne projekte. Eden najbolj odmevnih je kreativno–dobrodelni natečaj Rišem/pišem za prijatelja, na katerem sodelujejo tako srednješolci kot tudi osnovnošolci in malčki iz vrtcev. Projekt Knjiga za prijatelja je namenjen opismenjevanju in služi pobegu otrok v fantazijski svet. V sklopu projekta zbirajo rabljene otroške knjige in jih podarijo otrokom iz revnejših družin.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X