PROMOCIJA

V sredo na ALEJO SKY prihajajo superjunaki, v četrtek pa Alenka Godec

Pestro dogajanje in nagradna igra

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Na edinstveni strehi ALEJA SKY najboljšega novega nakupovalnega središča na svetu ALEJA skozi celo poletje skrbijo za posebna doživetja. Sredine večere lahko preživite ob predvajanju filma v kinu pod zvezdami, četrtki pa so namenjeni brezplačnim koncertom v živo.

To sredo se v kinu pod zvezdami lahko pridružite boju proti kriminalu v fantazijskem mestu Metropolis. Na veliko platno namreč prihaja animirana pustolovščina DC liga super ljubljenčkov, kje sta v glavnih vlogah Super-pes in Superman, najboljša prijatelja, ki si delita iste supermoči. Četrtkov večer pa boste lahko preživeli v družbi jazz in pop pevke Alenke Godec. Kaj je lepšega, kot sproščen večer pod zvezdnatim nebom v toplem poletju?

Aleja
To sredo se lahko pridružite boju proti zločinu v Metropolisu (foto Primož Pičulin) Foto: Primož Pičulin

Pestro dogajanje in nagradna igra

S tem pa pestrega dogajanja v ALEJI še ne bo konec. Od danes pa vse do petka, 26. avgusta, bo na ALEJI SKY potekal poletni tabor Mini DJ akademije. Otroke čakajo učne ure mešanja glasbe, številne športne aktivnosti na ozelenjeni strehi, skakanje na trampolinu in spanje v šotorih. V petek, 26. avgusta, pa jih čaka preizkus znanja skupaj z ambasadorjem letošnjega kampa Chorchypom.

V sklopu kampanje Nazaj v šolo so pripravili tudi pestro dogajanje in nagradno igro, v kateri lahko zadenete kar 400 € v Desetakih. V njej lahko sodelujete od četrtka, 25. avgusta, in vse do srede, 31. avgusta. Vse, kar morate storiti za sodelovanje v nagradnem žrebu, je, opraviti nakup nad 30 € v ALEJI. Zadnji avgustovski dan se lahko otroci od poletja poslovijo z ogledom brezplačnega filma Minioni: Grujev vzpon. Prvi šolski dan pa bodo šolarjem polepšali z brezplačnim koncertom priljubljenega slovenskega glasbenika. Nastopili bodo Nipke & The Nipples.

Gušti
Minuli četrtek je obiskovalce ALEJE SKY zabaval Gušti. Foto: Žiga Intihar
Twitter
Back to top button