PROMOCIJA

V Cityparku razstava motorjev, pokušina piva in poslikava teles

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

V našem največjem nakupovalnem središču Citypark so za vse obiskovalke pripravili prav posebna presenečenja in jim tako polepšali dan žena. Niso pa pozabili niti na moške, saj bodo v petek na dan mučenikov prišli na svoj račun.

Za njih so namreč pripravili prav posebno presenečenje, redko in bogato razstavo brezčasnih motorjev Harley Davidson, prejeli pa bodo tudi brezalkoholno pivo. Središče bo za nekaj časa postalo drugi dom motornim kolesom, kot so Road King in Street Glide, ki že 120 let navdušujejo različne generacije motorističnih navdušencev. Najbolj atraktiven med njimi pa je vsekakor vojaški motocikel iz leta 1942. Razstavo si lahko ogledate vse do sobote, 18. marca, in se za lep spomin fotografirajte s katerim od motorjev.

CityPark
Na dan mučenikov bodo na svoj račun prišli tudi moški. Foto: Robert Krumpak

Posebno dogajanje

Prav tako pa vas v soboto, 11. marca, čaka tudi posebno dogajanje. V živo boste lahko spremljali mojstrico poslikave telesa oziroma »bodypaintinga«. Kreatorka in umetnica bo ustvarjala na glavnem hodniku v pritličju nakupovalnega središča.

Lastniki lepotcev so navdušeni motoristi iz Slovenije, ki so del združenja HOG Lipa Chapter. Slednji je uradni zastopnik oziroma distributer motornih koles Harley Davidson in je uradno registriran v centrali H.O.G v Združenih državah Amerike.

Harley-Davidson
V Cityparku vas vabijo na redko in bogato razstavo vintage motociklov iz zasebnih zbirk. Foto: Robert Krumpak
Back to top button