EMA

V čigavem ognju se je znašla Manuella Brečko?

Po prvem singlu Il futuro, v katerem se je Manuella dotaknila problemov malih ljudi, socialnih razmer v državi in občutkih, ki jih v trenutnih razmerah doživljamo prav vsi, se je v novem singlu V tvojem ognju (Inferno) dotaknila odnosa dveh ljudi, ki ju fatalna energija povleče v globine strasti.

ManuellaFoto: BFM Design

Singel V tvojem ognju (Inferno) jemljem kot nov dosežek, saj sem v veliki meri sodelovala pri nastajanju skladbe in njeni produkciji. Na Fakulteti za Elektrotehniko, Univerze v Ljubljani, sem diplomirala prav iz produkcije v snemalnem studiu, tako je bila moja odločitev o sodelovanju pri produkciji pesmi samoumevna. Z odličnim Marjanom Hvalo sva združila moči, se zaprla v studio in ustvarjala, dokler slika ni bila takšna kot sva želela. Marjanu in njegovem načinu dela popolnoma zaupam, saj sem se v njegove kvalitete imela možnost prepričati že pri prvem skupnem sodelovanju, ko je zame napisal skladbo Zadnji ples, s katero bom nastopila na festivalu Slovenska popevka 2013. Zelo sem vesela, da je Marjan Hvala tudi klaviaturist v mojem spremljevalnem bandu, saj sem tako že od vsega začetka verjela v najino sodelovanje in v novo pesem, ki sva jo ustvarila.  Izredno lep občutek je, ko lahko pomagaš pri ustvarjalnem procesu in odločaš kako bo pesem zvenela tudi produkcijsko …,” pravi Manuela.

In dodaja: “… tako nastane izdelek, ki je čisto tvoj, rezultat tvojega dela in ga lahko resnično začutiš kot celoto. Pri zvočni podobi izdelka sem imela čast sodelovati tudi z izvrstnim hrvaškim tonskim mojstrom, Zoranom Švigirjem – Švigi iz Zagreba, kjer je v studiu Šišmiš Recording Studio moja nova skladba dobila končno podobo,” nam je zaupala Manuella.

Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X