PROMOCIJA

V ALEJI razstava pisanic iz celega sveta

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Vas zanima, kakšne so pisanice iz Anglije, Ukrajine, Češke, Poljske, Grčije, Slovenije in številnih drugih držav? V najboljšem nakupovalnem središču na svetu ALEJA si boste lahko od 2. aprila pa vse do torka, 11. aprila ogledali mednarodno razstavo pisanic iz celega sveta. Še posebej zanimive so belokranjske in prekmurske pisanice, pisanica iz prestižnih žlahtnih kamnov, izdelana v zlatarni Fabergé, lesene pisanice z motivi rožic, porcelanaste vintage pisanice, pisanice iz biserne tkanine, različnih čipk in bleščic ter novejše 3D tiskane pisanice s tehnološko dovršeno tehniko.

Aleja
Velikonočna Aleja vabi. Foto: Aleja

Velikonočni sejem

V tednu pričakovanja velike noči so za obiskovalce od srede, 5. aprila, do sobote, 8. aprila, pripravili tudi bogat velikonočni sejem z domačimi dobrotami in pomladanskimi izdelki. Najmlajši se lahko v soboto, 8. aprila, udeležijo ALEJINEGA jajčkolova na ALEJI SKY. Skupaj z zajčkom se bodo podali na iskanje čokoladnih presenečenj, pozdravila pa jih bo tudi maskota Happy.

V prazničnem času boste lahko sodelovali v velikonočni nagradni igri in prejeli darilne bone Desetak v vrednostih 40, 60 in 100 evrov, da bodo prazniki v krogu vaših najljubših še lepši. Igra bo potekala od ponedeljka, 3. aprila, do torka, 11. aprila, žreb nagrad pa bo v sredo, 12. aprila.

V ALEJI lahko v več kot 80 trgovinah najdete na tisoče stvari, okrepčate pa se lahko v restavracijah s pestro kulinarično izbiro. Na edinstveni strehi ALEJA SKY lahko izvajate različne športne aktivnosti in se sprehajate na svežem zraku. Razvajate se lahko tudi z darilnimi boni Desetak, ki so unovčljivi v vseh trgovinah in lokalih. Za nakup se oglasite pri info točki ali jih preprosto naročite prek spleta.

Desetak
Desetak je vedno prava izbira. Foto: Aleja
Back to top button