PROMOCIJSKO SPOROČILO

Pravljično in živahno okrašena Aleja navdušuje s prazničnimi lučkami

V najsodobnejšem nakupovalnem središču Aleja se zavedajo, da je letošnje obdobje pred prazniki drugačno. Prav zato so za vse obiskovalce pričarali utrinke, ki lahko te praznike polepšajo. Poleg bogate notranje okrasitve, je na stotine lučk zažarelo še na fasadi zmaja Aleje, ki privabljajo poglede z vseh koncev in krajev ...

V notranjosti pravljične ALEJE si lahko ogledate veličastne, impresivne lestence.Foto: Videomedia

V notranjosti pravljične ALEJE si lahko ogledate veličastne, impresivne lestence in dekorativne krogle iz naravnih materialov, ki vas popeljejo v neverjetno pristno vzdušje praznikov.

Lestenci so unikatni, izdelani posebej za ALEJO, njihova proizvodnja pa je trajala 3 tedne.

Ste si že ogledali neverjetno božično osvetlitev našega najsodobnejšega nakupovalnega središča ALEJA? Zasvetilo je v vsem svojem sijaju tudi navzven. Živahno, živo, »razposajeno« notranjo dekoracijo dopolnjuje tudi zunanja, skupaj pa sveti več kot 300.000 prazničnih lučk. Ekstravagantno, impresivno, čarobno in domače. To je le nekaj besed, s katerimi lahko opišemo praznično vzdušje v ALEJI. Božično-novoletno dekoracijo dopolnjuje tudi bogato okrašena, kar 11 metrov visoka novoletna smreka, na kateri je na 233 vejah izobešenih 14.580 lučk.

Ekstravagantno, impresivno, čarobno in domače vzdušje v Aleji.Foto: Videomedia

Obiščite ALEJO in opravite nakup v izjemnem okolju. Uživajte v sprehodu skozi čarobno in najsodobnejše nakupovalno središče. S temi sporočili vas pozdravljajo v ALEJI in obljubljajo, da boste ob pristnem prazničnem vzdušju pozabili na skrbi.

Lahko se tudi sprehodite po ALEJI SKY in uživate ob ogledu različnih, estetsko zasnovanih likov. V najsodobnejšem nakupovalnem središču so prepričani, da vam bo letošnja božično-novoletna dekoracija vzela dih in vas napolnila s srečo in z radostjo.

Direktor ALEJE Toni Pugelj je priznal, da je izredno ponosen in navdušen nad praznično okrasitvijo nakupovalnega središča. 

Skupaj sveti več kot 300.000 prazničnih lučk ...Foto: Alesh Maatko

Poleg Interspara lahko obiščete: drogerijo Müller, Sensilab, L'Occitane, Baby Center, Lekarno Ljubljana, banko Nova KBM, trgovino za hišne ljubljenčke Hunter in prodajalno Nespresso. V trgovinah Mass, XYZ, A1, Telekom Slovenije,T-2 in Sport Vision se izvaja »Click&Collect«.

Za osebni prevzem in/ali dostavo so odprti gostinski lokali: Teta Frida, Caffe DeLUXE, Chuty's, Boul in Han.

Po novi vladni uredbi v nakupovalnem središču deluje 20 prodajaln in lokalov, nekateri imajo prilagojene delovne čase. Megamarket Interspar bo z jutrišnjem dnem do nadaljnjega odprt od ponedeljka do sobote od 7.00 do 20.45. Vse ažurirane informacije in delovne čase drugih trgovin in gostinskih lokalov, v katerih je možen osebni prevzem, obiskovalci najdejo na spletni strani www.aleja.si.

Naj bo tudi v tem predprazničnem času nakupovanje v ALEJI varno in prijetno. Najsodobnejše nakupovalno središče stremi k zagotavljanju visokih varnostnih in higienskih standardov, kot so razkuževanje, nošenje mask, upoštevanje varnostne razdalje in spremljanje števila obiskovalcev.

Vse skupaj dopolnjuje še bogato okrašena, kar 11 metrov visoka smreka.Foto: Videomedia
Na ALEJI SKY lahko uživate ob ogledu različnih, estetsko zasnovanih likov.Foto: Robert Krumpak
Pravljična zunanja dekoracija ...Foto: Videomedia
V ALEJI so prepričani, da vam bo letošnja božično-novoletna dekoracija vzela dih in vas napolnila s srečo in z radostjo.Foto: Videomedia

Sorodne novice

25.1.2021

Mark Zebra priredil Tošetovo uspešnico Srce nije kamen

24.1.2021

Toše Proeski bi danes, 25. januarja, praznoval svoj 40. rojstni dan

24.1.2021

Dagi in Monika Avsenik znova božata z nežno country balado

17.1.2021

San di Ego: 'Hvala, ker nas že 8 let podpirate in poslušate našo musko'

17.1.2021

Kaj za 2021 obljublja Nino Ošlak?

Facebook

Twitter