EMA

Ula Furlan razkrila, zakaj so ravno njo izbrali za voditeljico Eme 2014

Izbor za Emo 2014 je tik pred vrati, zato je bila priložnost, da se predstavi tudi gostiteljica večera Ula Furlan, več kot na mestu. Prikupna voditeljica se je namreč odzvala povabilu MMC RTV SLO, kjer je na spletnem klepetu odgovarjala na vprašanja uporabnikov.

Emo 2014 bo vodila Ula Furlan.Foto: Žiga Culiberg / RTV Slovenija

Kako bo potekala Ema 2014?

Izbor za predstavnika Slovenije na Evroviziji bo potekal v dveh krogih.
Najprej se bo predstavilo vseh 7 nastopajočih, potem bo stekel prvi krog
telefonskega glasovanja. V tem delu boste gledalci in poslušalci izmed
sedmih nastopajočih izbrali dva super finalista, ki bosta še enkrat
predstavila svoji skladbi. Stekel bo drugi krog telefonskega glasovanja,
kjer boste med dvema super finalistoma izbrali zmagovalca EME 2014.
Ples in petje bom tokrat prepustila nastopajočim. Bom pa z njimi ogromno
časa preživela v separejih na odru in si izmenjavala doze adrenalina.

Ula Furlan,
voditeljica izbora Ema 2014

Vse zbrane je še najbolj zanimalo, kako potekajo še zadnje priprave na največji glasbeni izbor, ki poteka pod okriljem nacionalne televizije. “Priprave so v polnem teku, pilimo še zadnje podrobnosti v scenariju, postavljamo sceno, jutri pa začnemo z intenzivnimi vajami, kamere, luči, nastopi, tekst. Tako da je četrtek dan, ko se bom spoznala tudi z vsemi nastopajočimi,” je na spletu odgovorila Ula Furlan, ki je med drugim pričakovala tudi vprašanje, kako to, da so ravno njo izbrali za voditeljico?! “Magično vprašanje … Že v preteklem letu me je takratni urednik razvedrilnega programa Petar Radović povabil na pogovor o potencialnem sodelovanju in ustvarjanju nedeljske oddaje. Po tem, ko smo postavili koncept, definirali rubrike, potrdili naslov in vsebino oddaje NPU, pa je s strani vodstva RTV (urednika Eme Aleksandra Radića, Petra Radovića ter direktorja RTV Janeza Lombergarja) prišla ideja, da bi bilo smiselno nagovoriti širše občinstvo v ‘prime time’ oddaji, kar bo dober trening zame, dobro, da se predstavim gledalcem, da me spoznajo … Mi je vodenje EME v velik izziv in zadovoljstvo,” je v klepetu, ki si ga lahko v celoti preberete tukaj, odgovorila Ula.

Furlanova je ob tem še dejala, da se celotna ekipa precej trudi, da bi izpeljali dober izbor. “Kolikor sem uspela spoznat ekipo, tiste, ki Emo ustvarjajo in stojijo za njo, vem, da je vanjo vloženega ogromno dela, truda, navdušenja, da so vsi vpleteni v projekt pozitivno naravnani, da se trudimo dobro in dosledno komunicirat, da so kolikor se le da upoštevane želje, ideje in predlogi posameznikov. Skratka, z veliko angažiranosti se vsi trudimo za čim bolj kvalitetno prireditev in dober večerni šov,” je zaključila letošnja voditeljica Eme 2014.

Na Emi 2014 se bo predstavilo sedem izvajalcev.Foto: R.Osim, Žiga M., V.Druškovič, Tanja Z., A. Blaznik
Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X