EMA

Ula Furlan, nekdanja voditeljica Eme, po novem ‘zvezda’ na Planet TV

Planet TV in oddaja Planet Danes bo jesenskim novim vsebinam dodal tudi novi obraz. Nejcu Simšiču se bo v oddaji Planet Zvezde v modni rubriki pridružila Ula Furlan, ki je vodila izbor Ema 2014, ko je slavila Tinkara Kovač s pesmijo Spet/Round and Round.

Ula FurlanFoto: Alesh Maatko

Modne teme Ule Furlan

Ob nedeljah ob 19.25 je v okviru oddaje Planet Danes znova na sporedu tudi rubrika Planet Zvezde z
voditeljem Nejcem Simšičem, ki se mu je z modnimi temami pridružila Ula
Furlan.

V novi rubriki predstavljata trende in iščeta odgovore na modna
vprašanja.

Informativna oddaja Planet Danes je z novimi vsebinami in obrazom z jesensko shemo znova na sporedu ob 19. uri. Informativna oddaja Planet Danes se je z začetkom jesenske programske sheme vrnila na 19. uro. Dnevne novice v eni uri vama bosta podali Jerca Zajc Šušteršič, ki oddajo vodi od ponedeljka do četrtka, in Anja Markovič, ki krmilo prevzema od petka do nedelje. Z rubriko Debata se vračata tudi voditelja Mirko Mayer in Blaž Jarc, ki bosta od ponedeljka do četrtka iskala odgovore na pereče teme. V četrtkovi Debati bodo iskali odgovore na sedem vprašanj pri posamezni aktualni temi.

Ula Furlan je vodila izbor Ema 2014.Foto: Žiga Culiberg / RTV Slovenija
Ula Furlan po novem na Planet TV.Foto: Zaklop / Planet TV

In kaj bo sicer še novega v oddaji Planet Danes? Ob sobotah ob 19.25 v Planet Kuha kuhata poznavalca Valentina in Luka Novak, ki nam recepte predstavljata na informativen način nas poučita tudi o hrani in njenih hranilnih vrednosti.

Ob 19.50 vremensko napoved v domove gledalcev prinašata Pia Škofic in Bojan Ilijanič, o športnih rezultatih in novicah pa vsak dan informirata Irma Kopič in Miran Tišič.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X