EVROVIZIJA

To je evrovizijski oder za Stockholm

Švedska nacionalna televizija SVT je tri mesece pred novim, velikim evrovizijskim izborom 2016 razkrila, kakšen bo evrovizijski oder v Areni Globe, ki sta ga po izboru v Malmöju leta 2013 znova oblikovala Frida Arvidsson in Viktor Brattström …

Evrovizijski oder sta oblikovala Frida Arvidsson in Viktor Brattström.Foto: SVT

Pesem Evrovizije 2016 bo 10., 12. in 14., maja potekala v Areni Globe, ki je že gostila evrovizijski izbor, in sicer leta 2000. Športno-glasbena arena, ki ima obliko bele žoge sprejme do 16.000 obiskovalcev, na letošnjem glasbenem tekmovanju pa bo ta številka nekoliko manjša zaradi scenografije in postavitve t.i. zelene sobe (green room).

Želimo smo narediti nekaj, kar bi ljudi v dvorani in pred televizijskimi sprejemniki še bolj zanimalo,” je vse skupaj komentiral Viktor Brattström, ki je dodal, da so naredili spremembo tudi v ozadju, kjer bo razbit LED zaslon. Na ta način bodo dobili globino, kar bo vse skupaj izgledalo še večje. Nad odrom je navdušen tudi producent Sven Stojanović, saj nam, kot pravi, “omogoča nekaj, kar še nismo videli“. Sven še dodaja, da letošnji oder omogoča neomejene možnosti, kar bo še večji izziv za televizijsko ekipo, ki pripravlja letošnji glasbeni šov.

Na tem odru bo zapel tudi slovenski evovizijski predstavnik.Foto: SVT

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X