EMA

Tinkara Kovač v evrovizijski København le z dvema kovčkoma

Pred odhodom na Evrosong se je naša predstavnica predstavila še v restavraciji Maxim v Ljubljani. Ker je nacionalna televizija povsem obubožana in bo krila samo nujne stroške potovanja, bivanja in nastopa, so imeli tokrat glavno besedo sponzorji. Glavnega sponzorja je zastopal Kristijan Verbič.

Andrej Hofer in Tinkara KovačFoto: Karo Media
Tinkara KovačFoto: Karo Media

Tinkara Kovač je dobro pripravljena na nastop, sponzorji pa so poskrbeli, da se bo o Sloveniji letos veliko govorilo – na Dansko so poslali kar dve toni slovenskih dobrot (piva obeh vrst in prehranskih specialitet), ki bosta na volje evrosongovcem na sprejemu na slovenskem veleposlaništvu in posebnem slovenskem večeru v evroklubu.

Slovenska ekipa je minimalna – samo 8 članov. Ti potujejo v glavno mesto Danske jutri navsezgodaj z letalom – ostali (člani Tinkarine spremljevalne skupine, starši, sponzorji …) pa se na Dansko odpravljajo z avtodomi.

Tinkara je na tiskovno konferenco povabila tudi vse dosedanje slovenske predstavnike na evrovizijskem festivalu. Odzvali so se štirje: Lado Leskovar (Dunaj 1967), Nuša Derenda (Kobenhavn 2001), Omar Naber (Kijev 2005) in Alenka Gotar (Helsinki 2007).

Vsi so povedali nekaj zabavnih anekdot s ‘svojega’ festivala, predvsem pa so vsi zaželeli Tinkari vso srečo in čim več uspeha.

Nuša Derenda (Kobenhavn 2001), Omar Naber (Kijev 2005) in Alenka Gotar (Helsinki 2007)Foto: Karo Media
Glavnega spoznorja, Vseslovensko združenje malih delničarjev z mednarodno podružnico Sloinvest.si, je zastopal Kristijan Verbič (drugi z desne).Foto: Karo Media
Tinkara med zadnjimi intervjuji …Foto: Karo Media
Tinkara med zadnjimi intervjuji …Foto: Karo Media
Tinkara Kovač se je predstavila medijem.Foto: Karo Media
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X