EVROVIZIJA

Stockholm – 5. dan: Z drugo vajo opravili tudi Hrvaška in Bosna

Sobotni dan je bil v celoti namenjen še eni vaju vseh sodelujočih držav iz prvega predizbora, v katerem se bosta predstavili (vsaj nam blizu) Hrvaška in Bosna in Hercegovina. Nina Kraljić je bila z drugi vajo večkot zadovoljna, sajo so uskladili kar nekaj stvari, enako pa je zadovoljna tudi Bosna.

Z drugo vajo pa je zadovoljna tudi Nina Kraljić iz Hrvaške, ki ima na sebi kar 18 kilogramov težko obleko, ki jo je oblikoval Juraj Zigman. “Če primerjam to in prvo vajo smo naredili korak naprej, tako da se že veselim svojega nastopa,” je na novinraski konferenci dejala Nina, ki jo na odru spremljajo še Danijela Večerinović, Andrej Babić, Martina Majerle in Lino Ćućić.

V primerjavi s prvo vajo so predstavniki Bosne in Hercegovine (Dalal & Deen feat. Ana Ručner in Jala) na odru spremenili le nekaj malenkosti, saj je ekipa zadovoljna s kadriranjem in celotnim nastopom. Morda bo na televiziji za gledalce videnega manj Jalinega rapanja in več koreografije. “Bilo je izjemno, saj celotna ekipa obožuje oder, prav tako pa smo zadovoljni z nastopom. Počutimo se zelo energične, hkrati pa upam, da bo naš nastop všeč tudi gledalcem,” je po vaji dejal Deen (spominimo se ga iz Evrovizije 2004), ki je bil, tako kot ostala ekipa zelo zadovoljen z vajo.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X