EVROVIZIJA

Španska evrovizijska pevka Edurne preseneča v povsem novi vlogi

Španka Edurne, ki je svojo domovino zastopala na letošnjem evrovizijskem izboru, je vsestranska umetnica. Poleg glasbe se ukvarja tudi z igralstvom in občasno nastopa kot televizijska voditeljica, letošnjo jesen pa je javnost presenetila s še enim talentom.

Foto: Andres Putting (EBU)

29-letnica je nedavno namreč predstavila svojo prvo knjigo, ki jo je naslovila El coctel de la felicidad (Koktajl sreče). Knjiga, katere opis naznanja ”bližnji in intimni pogovor z Edurne” , pripoveduje zgodbo o sreči, ki jo dopolnjujejo avtobiografski podatki iz pevkinega življenja. Zvezdnica v knjigi piše o pomenu optimizma v njenem življenju in v življenju ljudi na sploh, o tem, kako se je potrebno učiti iz napak, motivaciji in osebnih omejitvah. Energična glasbenica te dni tako predstavlja svoj knjižni prvenec, njen urnik pa polnijo tudi številni koncerti po drži in promocija novega albuma Adrenalina.

Edurne, ki je na Dunaju s skladbo Amanecer kljub visokim pričakovanjem pristala na 21. mestu, tako niti po izboru ne manjka dela. Morda pa se kdaj vrne tudi na evrovizijski oder …

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X