ZABAVNO & DRUŽABNO

Šok za Evo Boto! Odšla na Kanarske otoke, kjer jo je čakalo presenečenje

Eva Boto si je po odmevni zmagi v oddaji Znan obraz ima svoj glas in kopico koncertov, ki jih je s svojo ekipo imela od novembra, vzela premor in odšla na zasluženi dopust.

Otok Gran Canaria je znan po prelepih razglednih točkahFoto: Osebni album

O svoji odločitvi za odhod je povedala: »glede na to, da v 2019 ni bilo časa za dopust, sem si januarja, ko je na sceni relativno zatišje, privoščila dvotedenski oddih na otoku Gran Canaria, da si napolnim baterije in za vse, kar me čaka v 2020.«

Eva Boto med knjigami.Foto: Osebnni album

Otok Gran Canaria je znan po prelepih razglednih točkah in Eva je obiskala prav vse. Povzpela se je tudi na najvišji vrh otoka, Pico De La Nueve, ki leži na 1.949m nadmorske višine. Pisana in slikovita mesta na otoku ji niso ostala skrita, saj je raziskala večino otoka z vsemi svojimi posebnostmi.

Evin dopust pa tokrat niso le izleti po otoku, poležavanje na plaži in sprehodi po sipinah, saj večino časa nameni pisanju svoje magistrske naloge, ki jo želi dokončati v letošnjem letu.

Na to temo je dodala: »Vsi me sprašujejo, kako lahko sploh pišem magistrsko nalogo na dopustu in me prepričujejo naj se sprostim, jaz pa jim odgovarjam, da se ravno zato, ker sem sproščena in z možgani na off, lahko popolnoma posvetim nalogi. S prelepim razgledom z balkona na morje uživam tudi v študiranju in pisanju!«

Njen februar bo pester kot že dolgo ne!, zato oddih še kako paše.Foto: Osebni album

Eva kmalu odhaja domov, kjer jo čaka snemanje videospota za svoj novi
single, naslovno pesem prvega albuma, Ko najdeš sebe, in številne
koncertne obveznosti.

Piko na i je Evinemu oddihu na otoku postavilo nenapovedano srečanje s sotekmovalcem in dobrim prijateljem z oddaje Znan obraz ima svoj glas, Davidom Amarom. Mladi talentirani glasbenik David Amaro, ki je na otok prispel za nekaj dni zaradi snemanja videospota, je Evo Boto presenetil in nastalo je par odličnih fotografij z druženja.

Eva Boto in David Amaro.Foto: Matic Gabriel
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X