FESTIVALI

Slovenska popevka: Sara Kobold ne zna na konec neba

Sara Kobold se bo na novi Slovenski popevki predstavila s skladbo Ne znam na konec neba, za katero je glasbo in aranžma prispevala Neža Buh Neisha, besedilo pa je delo Tilna Majeriča.

Sara KoboldFoto: Promo foto

Sara Kobold prihaja iz Slovenj Gradca in je študentka podiplomskega študija na Fakulteti za Management Koper. Že od otroštva se ukvarja z glasbo, pri desetih letih je posnela svojo prvo kaseto z naslovom Sara. Leta 2000 je sodelovala na otroškem MMS-ju v Izoli, s skladbo Moj zaliv. Leto kasneje je zmagala na prvem glasku Gorenjske, dobila je nagrado občinstva ter strokovne žirije. Leta 2002 se je udeležila festivala Kristalček v Rogaški Slatini, s skladbo Krik srca. Leta 2008 je zmagala na RTV Maribor v oddaji Koktajl v rubriki sveže na slovenski glasbeni sceni. V začetku leta 2009 se je udeležila festivala Pjesma Mediterana v Budvi, v Črni Gori, s skladbo V tvojem objemu,ob spremljavi orkestra. Sledil je festival Marko Polo na Korčuli, na katerem je osvojila nagrado za najboljšo debitantko, s skladbo Ljubav nije igra. Leto 2010 je zaznamoval festival EMA s skladbo Od tod do večnosti. Leta 2011 je posnela skladbo Samo ti, ki je postala popevka tedna na Valu 202. Skladbo Samo ti ter Ti in jaz je napisala Neisha, v sodelovanju s producentom Dejanom Radičević. Sara se bo prvič predstavila na Slovenski popevki s skladbo Ne znam na konec neba, ki jo je zanjo napisala Neisha, besedilo, pa je prispeval Tilen Majerič. Sama pravi, da je zelo počaščena, da bo jeseni del festivala in že nestrpno pričakuje, da se bo lahko predstavila s skladbo, ki ji je pisana na kožo.

Leto 2010 je zaznamoval festival EMA s skladbo Od tod do večnosti. Leta
2011 je posnela skladbo Samo ti, ki je postala popevka tedna na Valu
202. Skladbo Samo ti ter Ti in jaz je napisala Neisha, v sodelovanju s
producentom Dejanom Radičević. Sara se bo prvič predstavila na Slovenski
popevki s skladbo Ne znam na konec neba, ki jo je zanjo napisala
Neisha, besedilo, pa je prispeval Tilen Majerič. Sama pravi, da je zelo
počaščena, da bo jeseni del festivala in že nestrpno pričakuje, da se bo
lahko predstavila s skladbo, ki ji je pisana na kožo.

Sara Kobold prihaja iz Slovenj Gradca in je študentka podiplomskega študija na Fakulteti za Management Koper. Že od otroštva se ukvarja z glasbo, pri desetih letih je posnela svojo prvo kaseto z naslovom Sara. Leta 2000 je sodelovala na otroškem MMS-ju v Izoli, s skladbo Moj zaliv. Leto kasneje je zmagala na prvem glasku Gorenjske, dobila je nagrado občinstva ter strokovne žirije. Leta 2002 se je udeležila festivala Kristalček v Rogaški Slatini, s skladbo Krik srca. Leta 2008 je zmagala na RTV Maribor v oddaji Koktajl v rubriki sveže na slovenski glasbeni sceni.

V začetku leta 2009 se je udeležila festivala Pjesma Mediterana v Budvi, v Črni Gori, s skladbo V tvojem objemu,ob spremljavi orkestra. Sledil je festival Marko Polo na Korčuli, na katerem je osvojila nagrado za najboljšo debitantko, s skladbo Ljubav nije igra.

Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button