EMA

Slovenija po uspešni drugi vaji: Omar Naber v Kijevu poje vrhunsko

Naš letošnji evrovizijski predstavnik Omar Naber, o katerem se krešejo mnenja, je pred obveznimi generalkami in torkovim nastopom v prvem predizboru še drugič stopil na evrovizijski oder. Brez težav je znova brezhibno in vokalno vrhunsko obdelal svojo vajo.

Naš 35-letni glasbeni na odru deluje izjemno suvereno ter samozavestno, tako da mnogi pravijo, da zna Slovenija, ki se bo v torek 9. maja predstavila v prvem predizboru kot 17. po vrsti, tokrat presenetiti. Če se bo Omar uvrstil med najboljših deset, ga bomo videli tudi v velikem finalu.

Jaz mislim, da sem se na drugi vaji odrezal bolje kot na prvi. Več vaj je zaradi tega, da lahko popraviš morebitne napake, ne nazadnje pa je potrebno sklepati tudi določene kompromise. Mislim, da sicer ni bilo večjih težav in da sem generalno zadovoljen,” je po drugi vaji povedal 35-letni glasbenik Omar Naber, ki je bil znova oblečen v elegantno in moderno (svetlikajočo) obleko, ki jo je za
evrovizijski nastop kreirala kostumografinja Jelena Proković, ki je
Omarja Naberja že obleka leta 2005, ko nas je prav tako v Kijevu zastopal s
pesmijo Stop.

In kako se počuti v ukrajinski prestolnici? “V Kijevu se zelo dobro počutim, saj čutim dobro auro … Malo sem se tudi že povezal z duhom Kijeva, ki mi je zelo všeč, tako da sem res zadovoljen,” je odgovoril Omar, ki je še dodal, da bo poskušal do polfinalnega izbora ostati zbran in discipliniran, saj meni, da je to pomembno za nastop, ki ga še čaka v torek zvečer.

Na novinarski konferenci, ki je sledila naši dvajsetminutni vaji, je Omar Naber med drugim odpel tudi delček slovenske različice On My Way (Tam nekje). Več v videu.

Po vaji je sledila še novinarska konferenca …Foto: Thomas Hanses
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button