EMA

Sara Jagrič iz šova Misija Evrovizija v prvencu Vse kar vredno je

Sara Jagrič, ki je preboj doživela leto dni nazaj v šovu Misija Evrovizija, kjer se jo mnogi spominjajo po čudoviti barvi glasu in odlični interpretaciji v skladbi Hallelujah, predstavlja svoj prvi glasbeni prvenec, ki ga je poimenovala Vse kar vredno je.

Sara Jagrič v šovu Misija EvrovizijaFoto: Žiga Culiberg

K sodelovanju za svoj prvenec je povabila utečeno ekipo Pancho Music Production, pod vodstvom odličnega producenta in glasbenika Damjana Pančurja, ki je v skladbi Vse kar vredno je poskrbel za glasbo in aranžma, besedilo pa je nastalo pod peresom Sare Jagrič in prav tako ob sodelovanju glasbenika in producenta Damjana Pančurja.

Glasbena pot Sare Jagrič

22-letna Sara Jagrič prihaja iz Dola pri Ljubljani in tako kot mnogo
pevk je svojo pot pričela že v rani mladosti. Tako je že komaj pri
devetih letih doživela svoj prvi veliki javni nastop v oddaji ZOOM, kjer
je v duetu s pevko in igralko Tanjo Ribič zapela evrovizijsko pesem
Zbudi se. Pri desetih letih je nastopila tudi v mladinski oddaji Pod
Klobukom prav tako z Evrovizijsko upešnico Ne ni res. Skozi vsa leta je
bila tudi članica mladinskega zbora RTV Slovenija, kjer je prav tako
pridobila veliko izkušenj.

Po urah ustvarjanja, razmišljanja in sodelovanja z ekipo Pancho Music sem vesela da lahko predstavim svojo prvo pesem, ki mi zelo veliko pomeni. Govori o prijateljih in družini, ki ti ne glede na to kakšni so lahko ljudje in kako se ti včasih vse podre na glavo, stojijo ob strani, ti pomagajo in te razumejo pri odločitvah tvojega življenja. Tudi prvi videospot je bila zame nova in pozitivna izkušnja, saj kljub temu, da smo snemali v zelo mrzlem letnem času in porabili veliko energije, smo se neizmerno zabavali. V videospotu so moje tri najboljše prijateljice, družina in fant, saj sem želela, da so prisotni pri samem projektu in se še bolj veselijo z mano novega izdelka. Skladba je pop komad ki je poln mladostnega življenja in gre zelo hitro v uho. Srčno upam da bo kmalu polnil televizijske zaslone in po radiu polepšal dan ljudem, ki potrebujejo objem ali pa lepo besedo za v nov dan,” nam je zaupala Sara.

Klemen Slakonja in Sara JagričFoto: Žiga Culiberg
Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X