FESTIVALI

RTV Slovenija objavila razpis za Slovensko popevko 2014

Radiotelevizija Slovenija je na svoji spletni strani objavlja javni razpis za sodelovanje na prireditvi Slovenska popevka 2014, na kateri bo 13. septembra predstavljenih najmanj 12 skladb, ki jih bo izbrala strokovna komisija oz. jih bo naročilo odgovorno uredništvo.

Slovenska popevka 2013 je potekala v studiu 1 TV Slovenija.Foto: Alesh Maatko

Prireditev Slovenska popevka 2014 bo potekala 13. septembra leta 2014 z neposrednim prenosom na Radiu Slovenija in Televiziji Slovenija ter na Radiu Maribor in Radiu Koper in MMC. Tudi letos bodo podeljene naslednje nagrade, in sicer velika nagrada strokovne žirije Slovenska popevka 2014 za najboljšo skladbo v celoti, nagrada strokovne žirije za najboljše besedilo, nagrada strokovne žirije za najboljšo interpretacij ter velika nagrada občinstva Slovenska popevka 2014.

Andraž Hribar je lansko leto prepričal komisijo.Foto: Alesh Maatko
ZKP bo izdala tudi novo zgoščeno.Foto: ZKP RTV Slovenija

Na javni razpis, ki ga je Radiotelevizija Slovenija objavila na svoji spletni strani, se lahko prijavijo vsi avtorji (glasbe in besedila) in izvajalci, ki izpolnjujejo v razpisu določene pogoje.

Skladba je lahko dolga največ tri minute in pol (3,30) minute, vsi izvajalci pa morajo v letu 2014 dopolniti najmanj šestnajst (16) let.

Kot so še zapisali v razpisu, bodo upoštevane vse popolne prijave, ki bodo prispele na naslov RTV Slovenija do 24. februarja 2014.

Eva Černe je lani prepričala ljudstvo.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X