EVROVIZIJA

Rotterdam 2021: Po hrvaški vaji … Zakrite oči pred razgaljeno Albino

Za spremembo od Slovenije se Hrvaška, ki bo nastopila prav tako v prvem predizboru in kjer lahko računamo na kakšno točko ali več, predstavlja s plesno skladbo, ki vključuje moderne ritme, ki so precej popularni pri mlajši populaciji. A to še ni vse, mlada pevka Albina je na vaji presenetila tudi s srebrno opravo, ki prej več razkriva kot prikriva.

Albina med nastopom.Foto: EBU / Thomas Hanses

Za 22-letno Albino, ki se je širši publiki predstavila kot finalistka
tretje sezone šova The Voice Hrvatska, je zmaga na Dori še eno
priznanje, da je v svoji glasbeni karieri na pravi poti. Pevka, ki obožuje Christino Aguilera in zasedbo Little Mix, se bo na evrovizijskem odru predstavila v srebrni oblekici, ki, kot kaže, veliko razkriva. Prav tako veliko telesa pokažejo njeno štirje plesalci, ki so bili na prvi vaji na manjšem odru usklajeni kot švicarska ura.

Ali je Albina preveč razgaljena, presodite sami …Foto: EBU / Thomas Hanses
Tudi plesalci pokaže precej gole kože …Foto: EBU / Thomas Hanses

Albina je na srečanju z mediji dejala, da je zelo zadovoljna s prvo vajo. “Mislim, da je zelo dobro, da med nastopom ne uporabljamo glavnega odra. Lahko bi dejala, daje to dober televizijski trik, kar bo naredilo nastop še boljši. Mislim, da bo naš nastop na koncu nastop zelo dober, saj imamo dovolj časa, da vse pripravimo,” je na ‘Meet & Greet’ dejala pevka, ki je še dejala, da ne spremlja stavnic in negativnih komentarjev, tako da se raje posveča nastopu.

Hrvaški nastop je prepleten s plesom in modernimi ritmi.Foto: EBU / Thomas Hanses
Albina se bo predstavila v prvem predizboru, pod zaporedno številko 10.Foto: EBU / Thomas Hanses
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button