Romantična Tanja Žagar

Priljubljena Tanja Žagar te dni predstavlja novi videospot za pesem z naslovom Rada sem tvoja, ki ga je režiral Žiga Gjuro. Po pesmih Pleši z mano zdaj, Pet do polnoči in Moj roman, je tako to Tanjin četrti singel iz prihajajoče plošče.

Tanja Žagar in Arnej Ivkovič sta znova združila moči.Foto: Rok Breznik

Ob poslušanju pesmi Rada sem tvoja, ki v meni vzbuja filmsko vzdušje in me ponese v obdobje velikih musicalov, kjer se čarobno prepletata glasba in ples, si v tem spotu nisem predstavljala ničesar drugega kot samo ples. Ples z Arnejem Ivkovičem. Na ta način sem zaokrožila najino izjemno in nepozabno sodelovanje, ki se je začelo najprej v šovu, nadaljevalo z mojim velikim plesno-glasbenim spektaklom Ples z zvezdami, spot pa je le še krona vsemu najinem delu.

Tanja Žagar

Ker je pesem Rada sem tvoja izpovedno romantična, pri izbiri lokacije za snemanje, ni bilo nobenega dvoma. Posnela ga je na najbolj romantični točki Ljubljane in sicer na Ljubljanskem gradu, ki že od nekdaj privablja zaljubljence. Tako je nastal edinstven glasbeno vizualen izdelek, ki je tudi v svetovnem glasbenem svetu redkost. Spot, ki zgodbo pripoveduje le skozi ples je namreč posnet v tako imenovanem "onetake" načinu, torej ves čas gledamo zgolj in samo en kader. Tovrsten način snemanja je tako za akterje, kot tudi za režijo poseben izziv, saj je potrebna popolna usklajenost in brezhibna izraznost. Idejo za plesen videospot pa je Tanja dobila potem, ko si je še enkrat ogledala tretjo sezono šova Zvezde plešejo, v kateri je osvojila plesni globus s svojim soplesalcem Arnejem Ivkovičem.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

30.10.2020

Hrvaški Putokazi: Da ne znoriš, se moraš včasih postavilti proti svetu

27.10.2020

Eva Boto, ki predstavlja svojo najpomembnejšo pesem, našla sebe

26.10.2020

Nesojena festivalska skladba Vino in kitara združila Domna in Špelo

25.10.2020

Glasba spremeni življenje v barve, pravijo dekleta iz skupine Concordia

24.10.2020

V objemu zapeljivih užitkov

Facebook

Twitter