PROMOCIJSKO SPOROČILO

Ritual ob skodelici kave z našimi bližnjimi

Kava je nepogrešljiva spremljevalka marsikoga, še posebej z užitkom pa si jo radi privoščimo v teh dneh, ko smo doma, in ko so trenutki ob sveže mleti kavici še toliko bolj neprecenljivi in mirni.

Naredimo si čisto svoj ritual in si ob odmoru za malico privoščimo sladico.Foto: Pixabay

V času epidemije koronavirusa je na prvem mestu varovanje zdravja in zaščita naših najbližjih. Ker je za zajezitev širjenja virusa, nujno zmanjšanje možnosti stikov, je v tem času pomembno, da se posvetimo svoji družini in si ustvarimo rituale, ki se jih bomo skupaj veselili vsak dan znova.

Ni pomembno kje smo, ni pomembno kakšna je situacija, ko si vzamemo čas za kavo, si vzamemo čas zase in za svoje najljubše. Majhni, a pomembni trenutki, ki se jih lahko skupaj veselimo in nam polepšajo vsakdan.

Glede na situacijo v kateri smo se znašli in posledično več prostega časa si lahko uživanje ob kavi privoščimo ob okusni sladici, v kar pa lahko vključimo tudi naše najmlajše. Skupaj specimo piškote, pripravimo enostavno tortico ali brownije. Naredimo si čisto svoj ritual in si ob odmoru za malico privoščimo sladico, naj zadiši po sveže mleti kavi, najmlajšim pa spenimo mleko da lahko z nami uživajo v ritualu pitja kavice.

Ko si vzamemo čas za kavo, si vzamemo čas zase in za svoje najljubše.Foto: Pixabay
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

5.6.2020

Vitaminska bomba Marka Zebre

10.3.2020

Maestro Mojmir Sepe – 90 let; edinstven koncert ob jubileju 8. julija

2.6.2020

Čuki in njihov pozdrav s planin

2.6.2020

Na parkirišču Centra Vič glasbeno-filmski spektakel rock skupine Tabu

26.5.2020

Rudi Bučar v zgodbi Otroci tistega časa, s katero se spominja otroštva

Facebook

Twitter