FESTIVALI

Reggae se vrača ‘domov’

Lanskemu uspešno izvedenemu prvemu Overjam international reggae festivalu letos sledi drugi. Overjam se med 14. in 17. avgustom 2013 vrača v Tolmin, na veselje vseh ljubiteljev jamajških ritmov na znano in priljubljeno lokacijo ob sotočju Tolminke in Soče.

Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Pri organizaciji in promociji festivala so moči združili italijansko društvo Trieste in Levare, Ticket to Jamaica, Associazione culturale Overjam, slovenska agencija Kurz rock vibe d.o.o. ter avstrijska CiK – Cafe im Künstlerhaus, ki bodo poskrbeli za nepozabne festivalske počitnice ob reki.

Overjam festival

Namen festivala je postati pravo stičišče različnih kultur za širjenje
solidarnosti in enakosti, ki od vedno zaznamujeta reggae glasbo. Na tak
način bomo vnovič dokazali, da smo vsi združeni v različnosti.

V objemu narave, kulture in glasbe, predvsem tiste strastne v živo, se bomo povrnili v osrčje jamajškega roots reggaeja, ki je v današnjem času nekoliko zanemarjen zaradi prevlade čedalje bolj popularne digitalne glasbe. Glavni oder in stranski odri, na katerih bo odmeval roots, dub in dancehall, štiri dni sonca in dobre družbe ter pozitivnih vibracij v osrčju idilične narave, delavnice neprofitnih organizacij, prodajne stojnice, šport, zabava, odlična hrana in pijača, preplet ekologije in ozaveščenosti – vse to je recept za odličen reggae festival!

OverjamFoto: Kurz Rock Vibe
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X