ZABAVNO & DRUŽABNO

‘Radoživa nuna’ Maja Založnik napoveduje glasbeno presenečenje

Maja Založnik se je že preizkusila v številnih pevskih šovih, tako doma kot v tujini. V Nemčiji je denimo proslavila svoj glas z visoko uvrstitvijo v oddaji X Factor. Pred kratkim pa je Maja v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko uprizorila šov, kod ga pri nas še nismo videli – pokazala in znova je dokazala, da je nedvomno ena boljših vokalistk pri nas

Pod masko radožive nune se je skrivala Maja Založnik.Foto: Planet TV
Maja Založnik nam je v šovu zapela skladbe Together again, Caruso, Zombie, ter 99 Luft Balons.Foto: Planet TV

“Za mano je super izkušnja, koncept oddaje je zelo zanimiv, vesela sem da sem sodelovala v prvi sezoni. Zelo mi je bilo zabavno, ker me niso ocenjevali, ampak so morali ugotoviti, kdo je pod masko. Na svoje nastope sem zelo ponosna, predstavila sem se v štirih različnih jezikih – v slovenskem, nemškem, angleškem in italijanskem. Dobila sem zelo lepe odzive in za mano je še ena čudovita izkušnja,” je srtnila Maja Založnik, ki si je sicer vzela sladko leto premora, saj je postala mamica.

Kmalu sledi novi singel

V kratkem bo vrhunska glasbenica Maja Založnik vsem ljubiteljem karizmatičnih vokalov predstavila čisto nov singel, ki bo izšel v slovenskem in angleškem jeziku. Zaupamo vam lahko, da skladba nastaja v družbi nove ustvarjalne ekipe, ki ji Maja popolnoma zaupa, vemo pa le to, da so nam prve priče zaupale, da bo nova skladba zagotovo pobožala naše srce in dušo. Komaj čakamo!

Voditelj Klemen Slakonja ob razkriti ‘nuni’ Maji Založnik.Foto: Planet TV
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button