EMA

Prva slovenska vaja pod streho; slušalke in bela obleka ostajata …

Težko pričakovana prva vaja Slovenije je za nami. In to uspešno, brez večjih napak. Maraayjin nastop je precej podoben tistemu, kar smo lahko videli na slovenski Emi. Vzdušje na odru je precej intimno, Marjetka pa se je že predstavila v beli obleki Vesne Mirtelj …

Marjetka bo na predizboru nosila belo čipkasto obleko, ki jo je že pokazala na vaji. Del celotne zgodbe bodo še obvezne slušalke. Ozadje je tempo, v ospredju je le svetlobni park, zlata svetloba. V prvem jsta Marjetka in Raay, spremljevalnih vokalistk se tako na odru kot v TV-prenosu ne bo videlo. Slovenija tokrat na odru ne bo imela nobenih dodatnih efektov, le ob koncu pesmi bo močan fen Marjekti kuštral lase.

Naša letošnja zgodba Here For You govori predvsem o pravem prijateljstvu, in sicer ko si dejansko na tleh, lahko vedno verjameš v nekoga, ki ti stoji ob strani. In Raay in Marjetka si na letošnji evrovizijski misiji zagotovo stojita ob strani, kar smo opazili tudi pred in med vajo, kjer so med vajo usklajevali vse podrobnosti, da bo četrtkov nastop 21. maja maksimalno uspešen. Ob zgodbi nista pozabila niti na zaščitni znak – slušalke, svoje delo pa je več kot odlično izpeljala tudi violinistka Lara.

Fotozgodba ter podrobnosti slovenske vaje, kot tudi novinarske koneference, pa še sledijo …

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X