EVROVIZIJA

Preobrat! Evrovizijske stavnice Sloveniji prvič napovedujejo finale

Evrovizijske stavnice so Slovenijo pred tednom dni postavile na povsem zadnje mesto, a na srečo ni več tako! Na stavnicah, kjer ljudje stavijo, katera od 43 sodelujočih držav ima največ možnosti za zmago na ESC, je sicer Slovenija še vedno na repu, jo pa stavnice za 2. predizbor uvrščajo v finale!

Evrovizijske stavnice za veliki finale so naklonjene Rusiji.Foto: oddschecker.com

Na skupnih stavnicah še zmeraj kraljuje Rusija, ki bo do prvih vaj v Stockholmu prvo mesto bržkone tudi zadržala. Na drugem mestu je Francija, na tretjem pa Švedska. Med peterico se na skupnih stavnicah uvrščata tudi Avstralija in Malta. Srbija je na visokem osmem, Hrvaška pa na dvanajstem mestu. Zadnje mesto je zasedla Švica.

Upajmo, da bo takšen rezultat tudi 12. maja v dvorani Globe Arena. Držimo pesti za ManuEllo, da se ji bo uspelo uvrstiti v finale, kot lani dvojcu Maraaya in še prej Tinkari Kovač.

Če pogledamo stavnice za prvi predizbor, bi se v finalni večer uvrstile Rusija, Armenija, Malta, Hrvaška, Azerbajdžan, Češka, Nizozemska, Madžarska, Ciper in Islandija. V našem predizboru bi prvo mesto zasedla Ukrajina, v finalu pa bi videli še Avstralijo, Latvijo, Srbijo, Bolgarijo, Poljsko, Norveško, Litvo, Irsko in Slovenijo!

ManuElla 2016: Zmaga na EmiIntervjuPromo fotoObleka in nastopNova verzija
Evrovizijske stavnice za prvi predizbor.Foto: oddschecker.com
Evrovizijske stavnice za drugi predizbor, Slovenija na 10. mestu!Foto: oddschecker.com
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button