PROMOCIJSKO SPOROČILO

Pred nakupovanjem v Aleji se lahko tudi v tem tednu cepite in testirate

V našem najsodobnejšem nakupovalnem središču Aleja še naprej skrbijo za ohranjanje zdravja vseh svojih obiskovalcev. Poleg hitrega testiranja, ki poteka od ponedeljka do sobote med 9. in 20. uro, se vsi obiskovalci lahko tudi cepijo proti Covid-19.

Vsi obiskovalci ALEJE se lahko odločijo tudi za cepljenje proti COVID-19.Foto: Aleja

Cepljenje se bo nadaljevalo tudi ta teden v ALEJINI parkirni hiši oz. v vetrolovu vhoda v Interspar od torka do sobote. Ta torek in sredo se lahko cepite tudi dopoldne med 10. in 12. uro ter popoldne vse dni od torka do sobote med 16. in 20. uro, To so termini oz. urnik cepljenja v tem tednu, bodo pa iz ALEJE javnost sproti obveščali o terminih v naslednjem tednu in prihodnje.

Na cepljenje ni potrebno predhodno naročanje. Vsak, ki se želi cepiti, mora s seboj prinesti kartico zdravstvenega zavarovanja in osebni dokument. Na voljo sta cepivi Pfizer/Biontech in Janssen. Cepljenje je možno le za polnoletne.

»Zelo smo zadovoljni, da so se ljudje pozitivno in v velikem številu odzvali na cepljenje. S tem, ko obiskovalcem omogočamo, da se cepijo kar v našem nakupovalnem središču, tudi ALEJA prispeva k večji precepljenosti prebivalstva Slovenije in tako zajezitvi virusa. Prav tako omogočamo, da je ljudem cepljenje še bolj dostopno, kar pomeni, da se lahko lažje in spontano odločijo za cepljenje. Mogoče tudi tisti, ki se v preteklosti za to niso odločili,« je povedal Toni Pugelj, direktor ALEJE.

Obenem pa se v ALEJI lahko pred nakupovanjem odločite tudi za hitro testiranje na COVID-19, test pa stane 10 evrov. Potrdilo, ki ga prejmete tako v tiskani obliki v slovenščini ali angleščini kot tudi preko SMS sporočila, velja za prehod meje, obisk dogodkov in gostinskih lokalov. Predhodno naročanje ni potrebno, na test pa lahko pridete samo, če nimate nobenih simptomov. PCR testi se ne izvajajo.

Sorodne novice

20.9.2021

Dueti so priložnost, da se zlijejo čustva dveh izvajalcev v novo celoto

19.9.2021

Božidar W. Wolf: Verjamem, da bo tudi ta pesem segla v dušo ljudem

15.9.2021

Irena Vrčkovnik pred koncertom: Zaradi Eme sem doživela Evrosong

13.9.2021

Ženski trio Katrinas z aktualnim sporočilom za današnji čas

4.9.2021

Nov album sledi kmalu, koncerti pa tudi, pravi osveženi San Di Ego

Facebook

Twitter