ZABAVNO & DRUŽABNO

Poskočni in Tilen Lotrič v drami med dvema ljubezenskima paroma

Upam, da si srečna je naslov nove balade Poskočnih, ki so tokrat znova odšli v zabavnejše glasbene vode in v sodelovanje povabili lanskoletnega superfinalista oddaje Slovenija ima talent Tilna Lotriča. Odličen vokalni duet Martina Juharta in Tilna Lotriča morebiti naznanja dobro popotnico pesmi, za katero so videospot posneli na dvorcu Štatenberg.

Poskočni in Tilen Lotrič so združili moči.Foto: Promo foto

Videoprodukcijo so Poskočni ponovno zaupali mladi in zagnani ekipi Globus records. Spot je tako nekaj, kar v Sloveniji ne vidimo vsak dan, zato sta pravljičnost in romantika zagotovljena. “V spotu se dogaja prava drama med dvema ljubezenskima paroma. Do kakšnih zapletov v zgodbi pride, pa si boste morali ogledati sam videospot,” še dodaja Martin Juhart.

Celodnevno snemanje v salonih dvorca, viteški dvorani ter na grajskem dvorišču je pospremila številna snemalna ekipa, ki so dvorec pričarali v povsem novi pravljični luči. Tudi zgodba v skladbi nakazuje na pravljičnost in večno aktualno ljubezensko tematiko, ko se fant sprašuje o svoji neizpolnjeni ljubezni. Prav gotovo lahko vsak najde delček zgodbe zase iz svojega življenja. “Skladba govori o ljubezni, o razhodu iz razmerja v mlajših letih in obžalovanju tega v zrelejših letih. Govori o malenkostih, ki jih kot zaljubljen par prej nista znala dovolj ceniti,” opisuje na kratko Tilen.

K sodelovanju so povabili Tilna Lotriča.Foto: Promo foto

“Za pomoč pri izvedbi videospota se iskreno zahvaljujemo igralkama Martini Plohl in Evi Cehtl ter mistru Slovenije Simonu Blaževiću, dvorcu Štatenberg in Boštjanu Pušaver z družino za vso gostoljubje, vsem statistom in celotni ekipi Globus records. Dejan, Joži, Lovro, Martin in Nejc, povezana ekipa prijateljev, ki nas druži izredno močna vez z glasbo, se vselej trudimo, da je vsak izdelek maksimalno dobro narejen.”

Pod glasbo in besedilo se podpisuje avtor Nino Ošlak, kot soavtor besedila je sodeloval tudi Igor Pirkovič, za glasbeno produkcijo pa sta poskrbela Nino Ošlak in Franci Zabukovec.

Nino Ošlak, avtor številnih uspešnic, o sodelovanju razmišlja: “Kot avtor sem vedno presrečen, ko s pesmijo v srce zadanem izvajalca. Redko se zgodijo tako lepe in srčne pesmi kot je ta, zato sem vesel, da so svojo piko na i dodali tudi izvrstni glasbeniki. Sodelovanja s Poskočnimi in Tilnom so vedno zabavna in veselim se vseh bodočih skupnih projektov.

Upam, da si srečna je naslov nove balade Poskočnih.Foto: Promo foto
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button