NE ZAMUDITE

Poletna noč bo tudi v Portorožu

Za vse tiste, ki ste zamudili edinstveno Poletno noč 2021, imamo veselo novico. Avditorij Portorož pripravlja 23. julija edinstveno Poletna noč v Portorožu, kjer bodo zapeli in zaigrali: Big Band RTV Slovenija z Nino Strnad, Nuša Derenda in Saša Lešnjek. Poleg tega pa bosta gosta Poletne noči v Avditoriju Portorož še Elda Viler ter Oto Pestner.

Kot posebna gostja bo v Avditoriju Portorož nastopila Elda Viler.Foto: Alesh Maatko

Avditorij Portorož, 23. julija

Posebna gosta večera bosta legendarna interpreta slovenske popevke Elda Viler in Oto Pestner. Sprehodili se bomo skozi bogato zgodovino slovenske zabavne glasbe, s katero je že sedem desetletij najtesneje povezan ravno radijski plesni orkester, današnji Big band RTV Slovenija.

RTV Slovenija je poletno prireditev Poletna noč® prvič organizirala na pobudo Jureta Robežnika, in sicer kot posvetilo Majdi Sepe ob njeni smrti, nadaljevala pa s spominom na obletnice velikih imen slovenske popevke – skladateljev, tekstopiscev, pevcev … Poletna noč®, tradicionalna prireditev, ki obuja spomin na bisere iz zakladnice slovenske zabavne glasbe, v koncertni izvedbi letos prvič prihaja v Portorož. Na odru amfiteatra Avditorija Portorož se bodo ob Big Bandu RTV Slovenija pod vodstvom Patrika Grebla predstavili izjemni vokalni solisti: Nuša Derenda, Nina Strnad in Saša Lešnjek.

Sorodne novice

24.7.2021

Poletna noč v Portorožu: Stoječim ovacijam ni bilo videti konca

19.7.2021

Boštjan Pertinač: Zgodba nastanka Plime je precej smešna

19.7.2021

Sebastian se skozi glasbo sprašuje, če je ljubezen sploh obojestranska?

18.7.2021

Nagrajena Saša Lešnjek se sprašuje, kaj bi svet brez upanja

16.7.2021

To je skladba za vse none, babice, ome tega sveta, pravijo Gedore

Facebook

Twitter