Poglejte, kako se zafrkavajo Poskočni muzikanti in Kingstoni

Poskočni so že v zaključku minulega leta prejeli čudovito vabilo k sodelovanju z največjimi žurerji na slovenski glasbeni sceni, ki svojo neverjetno odrsko energijo prenašajo na svoje oboževalce že več kot 25 let. Ker so tudi sami veliki odrski žurerji, jim je bilo to vabilo še posebej pri srcu ...

Videzgodbo so snemali v Mariboru.Foto: Blaž Sluga

"Ko pa smo slišali glasbeno podlago za pesem Zafrkavam se, ki sta jo za nas skupaj spisala Zvone Tomac in Dare Kaurič, pa smo rekli to je to!" povedo Poskončni, ki so ob tej priložnosti za videospot izbrali malce nenavadno lokacijo praznega bazena v Mariboru, ki je bil v obnovi: "To je bila odlična priložnost skupaj dokažemo, da smo resnično nepoboljšljivi žurerji in vedno iskalci nekaj novega. Vsi skupaj verjamemo v ta projekt in še en hit, ki se bo zapisal v zakladnico Kingstonovih uspešnic."

Poskočne muzikante in Kingstone je združila pesem Zafrkavam se.Foto: Blaž Sluga
Poskočni Dejan Krajnc.Foto: Blaž Sluga

Kako in kje pa je potekalo snemanje videzgodbe za pesem Zafrkavam se, ki že navdušuje?

"Za ta projekt snemanja videospota se moramo zahvaliti celotni skupni ekipi in plesalkam Plesne šole Natke Geržina, ki so odlično popestrile snemanje in video. Videoprodukcijo smo tokrat zaupali izkušeni ekipi Neo Visuals, s katerimi smo že sodelovali pri našem projektu Hulapalu. Razširjena profesionalna ekipa je soustvarila nenavaden videospot, pri katerem je odlično sovpadala svežina glasbene podlage skupaj z ambientom in efekti luči. Dejan, Joži, Lovro, Martin in Nejc se vselej trudimo, da je vsak izdelek maksimalno dobro narejen. Tudi tokrat nismo nič prepustili naključju, zato vam želimo prijetno poslušanje naše nove skupne skladbe, tokrat s Kingstoni," je v imenu Poskočnih muzikantov dejal Dejan Krajnc, ki ga sicer lahko spremljamo tudi v Slovenskem pozdravu.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

30.10.2020

Hrvaški Putokazi: Da ne znoriš, se moraš včasih postavilti proti svetu

27.10.2020

Eva Boto, ki predstavlja svojo najpomembnejšo pesem, našla sebe

26.10.2020

Nesojena festivalska skladba Vino in kitara združila Domna in Špelo

25.10.2020

Glasba spremeni življenje v barve, pravijo dekleta iz skupine Concordia

24.10.2020

V objemu zapeljivih užitkov

Facebook

Twitter