FESTIVALI

Poglejte, kako se bo letos tresla gora ter kako špilal se bo rock

Od 23. do 26. junija, se bo na Šentviški planoti odvijal že 12. dobrodelni festival GorA RockA. Festival, ki zadnja leti beleži več kot kot 10.000 obiskovalcev, vam bo letos omogočil dodaten dan rockanja, ne bo pa manjkalo niti ostalih presenečenj …

Steve ‘N’ Seagulls bodo glavne zvezde festivala.Foto: Osebni album

Steve ‘n’ Seagulls so finska folk rock zasedba, znana predvsem po priredbah znanih hard rock in metal skladb. Svetovno znani so postali leta 2014, po objavi priredbe skladbe Thunderstruck (AC DC), na portalu YouTube, ki si jo je do danes ogledalo več kot 20 milijonov gledalcev. Debitantski album Farm Machine, so izdali leta 2015, letos pa se bodo na festivalu GorA RockA, prvič predstavili poslušalcem v tem delu Evrope. Zagotovo eden izmed rokerskih koncertnih vrhuncev leta 2016.

S.A.R.S. prvič na festivalu GorA RockA.Foto: Osebni album

Prodaja vstopnic

V predprodaji festivalska vstopnica znaša samo 25 evrov in jo je
mogoče kupiti na vseh prodajnih mestih Eventima oziroma kar s klikom tukaj.

Člani srbske zasedbe S.A.R.S. bodo novinci na festivalu GorA RockA, vsekakor pa ne bodo novinci za občinstvo, saj so v preteklih letih zabeležili več odmevnih koncertov v Sloveniji in regiji. Eden od vrhuncev je bil zagotovo tudi razprodan zagrebški Dom Sportova, Hala Sportova v Beogradu in Pulska Arena. Zagotovo eden izmed vrhuncev letošnjega festivala GorA RockA.

Big Foot MamaFoto: Luka Kaše

Obiskovalci bodo tudi letos deležni nizke
cene festivalske vstopnice ter brezplačnega kampiranja. GorA RockA
rockerji bodo lahko tako letos podaljšan vikend preživeli v neokrnjeni
naravi in se prepustili zvokom rock glasbe in njenim čarom.
Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj
je celoten izkupiček festivala namenjen lokalni skupnosti, posameznikom
in dobrodelnim ustanovam.

Siddharta, Big Foot Mama, Mi2, Hamo & Tribute2Love

Medtem, ko o zasedbah Siddharta, Big Foot Mama in Mi2, ni več kaj dosti dodati, saj so publiki dobro poznani, obiskovalcem festivala GorA RockA, pa so se njihovi dosedanji nastopi dobro vtisnili v spomin, saj so jih že večkrat navdušili, bo zasedba Hamo & Tribute2Love na festivalu GorA RockA nastopila prvič. Zasedba redno koncertira na vseh odrih – od klubov do festivalov. Na festivalu GorA RockA pa bodo člani zasedbe predstavili nov album Pol S. Hamo & Tribute 2 love emocije, strasti in nežna iskanja ljubezni vpletajo v večno glasbo bluesa, soula, rocka in funka.

Hamo & Tribute2LoveFoto: Marko Alpner
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button