Evrovizija in Ema najbolj iskana dogodka leta 2019 na Googlu

Čeprav pri nas mnogi radi rečejo - sploh, ko so med ljudmi -, da Eme in Evrovizije ne gledajo oziroma jih to ne zanima, stric Google pravi drugače. Ta spletni velikan je namreč objavil rezultate največkrat iskanih pojmov in imen na Googlu za leto 2019, seveda za Slovenijo. In kateri dogodek je po iskanju na 1. mestu? To je Pesem Evrovizije ...

Rezultati iskanja na googlu (za Slovenijo) za leto 2019.Foto: Google.com / Zajem zaslonske slike
Rezultati iskanja na googlu (za Slovenijo) za leto 2018.Foto: EMA / Andres Putting / EBU

Kot so zapisali na strani Googla, ti seznami temeljijo na iskalnih poizvedbah z največjim porastom prometa letos v primerjavi s prejšnjim letom (glej tabelo levo). Če pogledamo najbolj priljubljena iskanje za leto 2019 je Pesem Evrovizije na 3. mestu, Ema pa na 4. mestu. Pri dogodkih pa je Pesem Evrovizije na prvem mestu, Ema pa na 2. mestu, kar so izjemni rezultati. Med iskanimi glasbeniki za 2019 pa je tudi nekdanja evrovizijska predstavnica, in sicer Eva Boto, ki je na 6. mestu.

Pa naj še kdo reče, da ga Ema in Pesem Evrovizije ne zanimata! Naj se ob teh odličnih podatkih zahvalimo tudi vsem vam in vsem tistim bralcem in obiskovalcem naše spletne strani Evrovizija.com, ki nam zaupate že vrsto let. Evrovizija.com je, kot kažejo podatki, priljubljeno spletno mesto, kjer najdete vse pomembne evrovizijske zgodbe na enem mestu. V uredništvu Evrovizija.com vsak dan izpostavimo najbolj zanimive evrovizijske teme in vsebine, poleg tega pa promoviramo slovensko glasbo ter glasbene festivale doma in v tujini, poleg tega pa skrbimo še za različne družabne in zabavne vsebine. Še enkrat iskrena hvala za zaupanje!

Pesem Evrovizije je najbolj iskan dogodek na spletu.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.1.2020

RTV Slovenija izbira predstavnika za izbor Evrovizijski mladi glasbeniki

17.1.2020

Maja Pinterič in Bojan Cvjetićanin: Nekaj pesmi resnično izstopa

12.1.2020

Pred vrati je sklepno dejanje izbora Ema Freš 2020; kdo bo na vrhu?

7.1.2020

Ema Freš 2020: Poslušajte pesmi, ki jih bomo slišali v finalu izbora

7.1.2020

Finale Eme Freš 2020 bosta vodila Maja Pinterič in Bojan Cvjetićanin

Facebook

Twitter