EVROVIZIJA

Omar Naber – predstavnik Švice na ESC? Glasujemo in podprimo ga!

Švica se je letos odločila, da lahko vsak zainteresirani glasbenik, ki želi zastopati Švico na Pesmi Evrovizije 2016, do 26. oktobra na posebno spletno stran naloži svojo evrovizijsko pesem. To je storil tudi naš glasbenik Omar Naber, in sicer s pesmijo Take Me Far.

Omar NaberFoto: Alesh Maatko

V drugem krogu, do 16. novembra, sledi glasovanje preko interneta, svoje mnenje pa bo v tem času izrazila tudi strokovna komisija.

Za našega Omarja Naberja lahko glasujete TUKAJ, in sicer kliknete na gumb Abstimmen/Vote, nato izberete število glasov (4 je maksimum), nato pa kliknite še Abstimmen/Vote. Da bo vaše glasovanje pravilno in veljavno, morate vpisati še vašo telefonsko številko, na katero boste prejeli kodo. Vnesete jo v prazen okenček, nato pa znova kliknete Abstimmen/Vote. To je to!

Najboljših deset (v razmerju 50:50) bo imelo možnost, da se uvrstijo v naslednji krog. Izbranim desetim kandidatom se bo pridružilo še šest kandidatov iz televizije RTS in trije iz televizije RSI. Na koncu bo ekipa strokovnjakov izbrala skupaj tri predstavnike televizije SRF in RTR, dva predstavnika televizije RTS in enega predstavnika RSI. Če bo naš Omar Naber v teh krogih prepričal tako ljudstvo kot strokovnjake, ga bomo videli in slišali na nacionalnem švicarskem izboru, ki se bo zgodil 13. februarja 2016. Srečno Omar!

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X