PROMOCIJA

Občutite čarobnost svetov v Cityparku

Še večja poslovalnica Galileo

Ste ljubitelji družabnih iger? Ali po spletu dolgo časa iščete stripe in figure, pa ne veste, v kakšnem stanju jih boste dobili? Za vas imamo priročno rešitev. V 1. nadstropju našega največjega nakupovalnega središča Citypark se je odprla specializirana trgovina iz sveta iger in junakov TCG park. Tam boste našli bogato izbiro zbirateljskih kart, družabnih iger, igrač, knjig, mang, figur in še več. Njihova misija je napolniti police in izložbe z zakladom, ki bo privabil ljudi iz vse Slovenije.

To pa ni edina novost. V Cityparku vedno skrbijo, da so v koraku s časom in svojim obiskovalcem ponudijo le najboljše. Zato se v petek, 1. decembra, odpira tudi prenovljena in še večja poslovalnica Galileo. Modernemu moškemu želijo približati svetovne modne trende. S skrbno izbranim dizajnom in kakovostnimi materiali v svojem modnem portfelju ponujajo moško modo za vsako priložnost.

Citypark
Ljubitelji družabnih iger, stripov in figur boste prišli na svoj račun v novi trgovini iz sveta iger in junakov. Foto: Robert Krumpak
Back to top button