ZABAVNO & DRUŽABNO

Nova skladba KiNG FOO govori o širši oziroma višji zavesti

Kmalu bo tu še novi album

Novo leto je eden od ciklov, ki nam pomaga ozavestiti kroženje energije; končamo eno poglavje in spet začnemo znova. Energija kot vibracija spremeni oblike in se vrne. Vse obstaja in ostaja večno, v takšni ali drugačni obliki. KiNG FOO-ji, znani po ustvarjalnosti v številnih jezikih, so tokrat za drugi album pripravili pesem v slovenščini.

S skladbo Vse je večno nam za leto 2022 pošiljajo besede, ki izhajajo iz lastne izkušnje: »Vse je večno, čas gibljiv je in stoji, ko hočeš, ti pokaže vse skrivnosti stvarnosti.«

Pesem, ki govori o širši oziroma višji zavesti, ki se ji človeštvo odpira z veliko hitrostjo, je v videu predstavljena kot simbol neskončnosti. Vedno navdihnjeni glasbeniki te dni ustvarjajo še več kot prej in se vztrajno bližajo izdaji novega albuma, v katerem opisujejo nov svet, ki se rojeva. Člani zasedbe, ki združuje različne žanre in zvoke in ki se iz dneva v dan preobraža, še zdaleč niso rekli zadnje besede in komaj čakajo, da se z novim albumom vrnejo na glasbene odre. Kako tudi ne bi, saj jih kaj kmalu čaka deseta obletnica delovanja, ki jo bodo proslavili čez natanko eno leto, saj je skupina nastala januarja 2013.

KingFoo
KiNG FOO v novo leto z novo skladbo. Foto: Max Petač
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X