Nino v poletje s svežimi ritmi

Čeprav od izida njegovega zadnjega albuma Nekaj je na tebi, ki je izšel lansko jesen, še ni minilo polno leto, glasbenik Nino Ošlak v poletne mesece stopa s čisto svežo pesmijo. Midva je prva čisto nova pesem po izdaji tretjega albuma, Nino pa verjame, da bodo plesni, latino ritmi, hitro navdušili številne poslušalce.

Nino predstavlja poletno pesem.Foto: Luka Blatnik

Vsestranski akademski glasbenik je sicer prvotno načrtoval istočasno predstavitev pesmi in videospota, a se je snemanje tega zaradi slabšega vremena precej zavleklo. Zato je pretekli teden najprej predstavil pesem poslušalcem radijskih postaj, ob koncu šolskega leta pa je izšla še videzgodba, ki si jo že lahko ogledamo tudi na YouTube.

"Pesem Midva je pravzaprav povabilo na zmenek. (smeh) V prvem verzu namreč pojem 'Pridi ob osmih pod nebo, dnevu pomahat v slovo'. Zgodbo pesmi sem želel z videospotom podkrepiti, zato sem se odločil, da posnamemo estetske, romantične kadre. V spotu mi družbo dela simpatična Ingrid Ulaga, s katero sva se na snemanju res zabavala, saj sva se precej časa vozila z oldtimerjem. Kabriolet iz 70. let je res nekaj posebnega in doda spotu piko na i," je o novi skladbi strnil Nino Ošlak.

Pesem Midva je pravzaprav povabilo na zmenek, pravi Nino Ošlak.Foto: Luka Blatnik
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

3.8.2020

Skrbno varovani Rock Partyzani

30.7.2020

Zakaj se je življenjski slog Omarju Naberju popolnoma obrnil na glavo?

30.7.2020

Vili Resnik z novo zasedbo

27.7.2020

Werner: Od festivala v Vodicah 'CMC 2020' pričakujem pravi lom

23.7.2020

Trkajeve dobre spremembe

Facebook

Twitter