ZABAVNO & DRUŽABNO

Nina Pušlar v razprodanih Križankah

Nina Pušlar je sinoči s svojim odličnim bendom in nekaj presenečenji razpihala deževne oblake nad Ljubljano in navdušila polne Križanke. Ob vseh hitih je predstavila tudi glasbo s svoje nove plošče ‘Nina’, ki jo je oboževalcem podpisovala še globoko v sobotno jutro. Posnetek koncert si boste lahko ogledatil v novoletnem programu TV Slovenija.

Nina Pušlar je poskrbela za nepozaben koncert.Foto: Matic Kremžar
Nina s svojim bendom.Foto: Matic Kremžar

Križanke so za večino slovenskih glasbenikov poseben prostor. Nina Pušlar jih je pred štirimi leti že napolnila in se kot Meta tja večkrat vrnila z muzikalom Cvetje v jeseni. A vseeno je bila pred sinočnjim koncertom vidno vznemirjena. Malo zaradi zaključka poletne turneje po gradovih in dvorcih, še bolj, ker je koncert sovpadel z izidom njenega šestega studijskega albuma, za povrh pa je glasbeno druženje na prostem ob kisli vremenski napovedi, brez možnosti prestavljanja, snemala TV Slovenija, kjer se je pred štirinajstimi leti z Bitko talentov tudi podala na svojo glasbeno pot. Na koncu se je vse izšlo kot v pravljici, med glasbeniki in obiskovalci se je stkala tista posebna energija, ki dela dobre koncerte odlične, Nina pa je tako simbolično zaključila obdobje, ki ji je tako v življenju kot karieri prineslo veliko novega in vznemirljivega.

Kljub slabemu vremenu se je vse izšlo kot v pravljici.Foto: Matic Kremžar
Glasbenica je pričakovano navdušila.Foto: Matic Kremžar

V 24 skladbah, kar nekaj jih je z bendom prearanžirala prav za ta nastop, se je sprehodila čez kariero, nekajkrat so se ji pridružili plesalci Pro Dance studia Mihe Krušiča, ki jo je v eni od pesmi Nino tudi sam atraktivno zavrtel. Še večje navdušenje pa je sprožil Jan Plestenjak, ki je tudi Nino na odru presenetil v skladbi Punca. Ob hitih To mi je všeč, Za vedno, Lepa si in Za naju smo sinoči lahko premierno slišali še tri nove pesmi, po odličnih odzivih sodeč pa bo med njimi težko izbrati naslednji radijski singel.

Nina in njena ekipa si bo po delovnem poletju zdaj privoščila krajši koncertni oddih, ki ga bodo izkoristila tudi za predstavitev novega albuma, z oktobrom pa se že vračajo na glasbene odre.

Posnetek koncert si boste lahko ogledatil v novoletnem programu TV SLO.Foto: Matic Kremžar
Nina je predstavila 24 svojih največjih uspešnic.Foto: Matic Kremžar
Križanke so bile polne do zadnjega kotička.Foto: Matic Kremžar
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button