EMA

Nika Zorjan o koncu, ki je nov začetek ter o novem upanju

Nika Zorjan, ki je v prvi polovici leta 2014 največ časa namenila predvsem pripravam skupaj z evrovizijsko ekipo, kjer je kot spremljevalna vokalistka Tinkare Kovač nastopila na velikem odru Pesmi Evrovizije na Danskem, se predstavlja z novo skladbo Po dežju, ki je kot nalašč za letošnje poletje.

Nika Zorjan je med drugim nastopila tudi na MMS.Foto: Alesh Maatko
Nika ZorjanFoto: Promo foto

Značilna glasovna interpretacija Nike Zorjan, ki velja za eno od najbolj obetavnih mladih pevk, je tisto, kar zaznamuje prihajajočo poletno oziroma jesensko uspešnico.

Tokrat se Nika predstavlja z nekoliko drugačno podobo, vendar s spevno melodijo, modernimi ritmi, besedilom, ki govori o tem, da v vsaki stvari lahko poiščemo nekaj pozitivnega. O koncu, ki je nov začetek, o novem začetku, ki je novo upanje, in da je čas po dežju, ko posijejo barve mavrice, nekaj, kar vsakemu nariše nov nasmeh. V resnici ali v prispodobi.

Nikina nova pesem se spet drži glasbenih »modnih« smernic, tokrat minimalizma in modernega pristopa, predvsem pa tistega, kar pristaja Nikini barvi glasu. Če dodamo zraven še kislo in muhasto poletno vreme, ki ga letos resnično ne manjka, lahko rečemo, da sta besedilo in Nikina nova skladba narejena popolnoma po vzoru letošnjih poletnih mesecev, ko smo vsi čakali na trenutke po dežju in barve mavrice, ki posijejo za njim. 

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X