ZABAVNO & DRUŽABNO

Nepozaben koncert in stoječe ovacije za talentiranega Tilna Lotriča

Talentirani Tilen Lotrič je tik pred najlepšim časom v letu v Besnici, kjer je doma, pripravil edinstven koncert, o katerem se še danes govori. “Dvorana je pokala od energije. Publika je stala in prepevala na ves glas. Ustvarila se je res neizmerna atmosfera in skupaj z svojim bandom smo ustvarili nepozaben večer,” je v uvodu dejal Tilen Lotrič.

Tilen LotričFoto: Luka Blatnik

Skozi glasbeni večer v domači Besnici, ki je bil prepleten s številnimi glasbenimi uspešnici, ki jih sicer v originalu prepevajo Nina Pušlar, Toše Proeski, Jan Plestenjak ter mnogi drugi je gostitelj večera Tilen Lotrič predstavil tudi svoje tri skladbe, in sicer Upam, da si srečna, Jaz te pogrešam ter Pokliči kdaj, pri priredbah pa je poskrbel za edinstvene interpretacije, ki so tu in tam obiskovalce ganile do solz.

Kot gostja pa se je pridružila moja dobra kolegica Nuša Derenda, s katero sva zapela nekaj norih duetov. Na harmoniko pa je zaigral tudi moj sosed, smučarski skakalec Žiga Jelar,” je na kratko strnil Tilen Lotrič, ki je letos med drugim sodeloval v projektu Ema Freš in ki je za zaključek še dodal: “Koncert smo zaključili z stoječimi ovacijami. Hvala Besnica za takšno energijo in mojemu bandu ter ekipi.

Na harmoniko je zaigral njegov sosed, smučarski skakalec Žiga Jelar.Foto: Luka Blatnik
Tilen Lotrič je v Besnici pripravil edinstven koncert.Foto: Luka Blatnik
Nuša Derenda in Tilen LotričFoto: Luka Blatnik
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button