EMA

Neki za foro: Pekoča vprašanja z Zalo in Gašperjem

Če so včasih slovenski evrovizijski izbor, kar se medijske pokritosti tiče, spremljali in komentirali številni novinarji, je danes vse skupaj precej drugače. Novinarjev na nacionalnih izborih skoraj ni več, vse skupaj so v svoje vroke vzeli različni blogerji, vlogerji, influencerji in še kakšni ‘spletni vplivneži, če se izrazimo po televizijsko.

Maja bo v ekipi komentatorjev.Foto: Žiga Culiberg

Ena izmed teh ‘spletnih vplivnežev’, če uporabimo izraz RTV Slovenija, je tudi Maja Pinterič, študentka komunikologije. Kot so zapisali v predstavitvi komentatorjev spletnega izbora Ema Freš 2020, “Maja uživa v dobri glasbi in tudi sama kdaj kaj zapoje, zato bo z veseljem prepevala tudi na komade naših prijavljenih novih zvezd. Sicer pa obožuje izzive, kar lahko vidite na njenem kanal NekiNeki na YouTubu. Letošnje Eme se že res veseli, ker bodo vsi komentatorji vanjo vnesli polno mladosti, novosti in svežine!” In ker smo želeli izvedeti nekaj več, smo se odpravili na Majin kanal, predvsem z željo, da vidimo, kaj ustvarja, s čim se ukvarja ter če je kaj od njenih aktivnostih povezanih z glasbo, glede na to, da je Ema glasbeno tekmovanje.

Zala in Gašper sta odgovarjala na pekoča vprašanja.Foto: Alesh Maatko

Majin kanal ponuja različne vsebine, v eni izmed video zgodb pa je tudi video (glej spodaj), kjer Maja in Lovro sprašujeta naključne mimoidoče, kaj je NekiNeki.

Večina vprašanih ni ravno vedela za kaj se gre, mimogrede tudi mi nismo vedeli, zato sta spraševalca ob videu namignila nekaj možnosti: “Neki je lahko lajf, neki je lahko fora, neki je lahko challenge, neki je lahko Challe Salle, neki so lahko neki novi modeli …

Izmed številnih njenih izzivov nam je v oči padla predvsem zadnja video zgodba ‘Neki za foro: Pekoča vprašanja z Zalo in Gašperjem‘, saj je povezana z evrovizijskim dvojcem Zalo in Gašperjem. Maja jo je napovedala takole: “Ste ready na najbolj vroč in pekoč video ta hip?!  In če vam povemo, da bosta zraven še najbolj vroča gosta ta hip?! V Chilli Challenge videu sta z nama Zala Kralj in Gašper Šantl! Dobrodošli na PART 1, kjer se okusom in pogovoru predaja ženski del ekipe, Maja in Zala, PART 2 pa pričakuj naslednji teden, ko se bosta v vroča vprašanja podala tudi Lovro in Gašper! Lajki, komentiri in sbskrajbi!” Kako je vsem skupaj uspel izziv, si že lahko ogledate prvi del, mi pa smo na ta način bolje spoznali eno izmed komentatork.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button